Mergi direct la conținut »
Mihaela Rădulescu a făcut mărturisiri. "De la asta era să mă părăsească Felix"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mihaela Rădulescu a făcut mărturisiri. „De la asta era să mă părăsească Felix”

Mihaela Rădulescu le-a povestit concurenților de la Ferma despre relația dintre ea și celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

De Dana Aramă,

Aseară, Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii, a intrat în Ferma pentru a găti alături de concurenți o delicioasă tartă cu cremă de vanilie și căpșune.

În timp ce prepara prăjitura, Mihaela Rădulescu a destins atmosfera cu o poveste legată de gătit și de iubitul ei, Felix Baumgartner.

„De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză.

Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?”. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator. În prezent, Mihaela Rădulescu este prezentatoarea show-ului Ferma, de la Pro TV, unde îl are ca coleg pe Cristian BozganMihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.


Citește și:

VIDEO | Regizorul Corneliu Porumboiu, în cursa pentru Palme d’Or: „Se fac foarte multe filme în ziua de astăzi. S-a democratizat cumva arta aceasta”

Close
Închide
  Close