Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Rădulescu și-a asigurat bugetul după revenirea în România. Diva de la Monaco ar fi semnat două contracte importante

Mihaela Rădulescu și-a asigurat bugetul după revenirea în România. Diva de la Monaco ar fi semnat două contracte importante

Zilele trecute, Mihaela Rădulescu a revenit în România pentru filmarea de la MasterChef și pentru aparițiile în emisiunile La Măruță și Vorbește lumea.

De Livia Lixandru,

Mai mult, potrivit click.ro, diva de la Monaco ar fi semnat două contracte extrem de importante, asigurându-și astfel bugetul, pentru o perioadă mai mare de timp.

Se pare că Mihaela Rădulescu a revenit în România ca să negocieze şi să pună la punct detalii pentru apariţia ei ca prezentatoare în noul sezon „Ferma – Un nou început”, dar a fost solicitată și de un cunoscut lanţ de magazine, potrivit sursei citate.

Legat de emisiunea Ferma, încă nu s-a decis locul în care va avea loc reality-show-ul, posibil în străinătate, într-o zonă mai caldă, mai spune sursa citată.

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani. Deși au fost mulți cei care nu credeau în relația lor, mai ales că cei doi stau mult departe unul de celălalt, din cauza proiectelor în care sunt implicați, ei bine, sunt mai fericiți ca niciodată.

Cu ocazia aniversarii relației lor, Felix a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare, alături de care a atașat o imagine, în care apare împreună cu iubita lui.

„Aniversare de cinci ani fericită, iubirea mea. Îţi mulţumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc! #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary”, a scris Felix Baumgartner pe Instagram.

Close
Închide
  Close