MENIU CAUTĂ
04 Apr. 2013 04:05 , de Simona Josan

Mihai Albu, despre fosta soție: ”Este posibil să mă fi folosit”

Distribuie

Mihai Albu a acordat un interviu pentru ziarul ”Ring” în care a declarat faptul că nu i-a fost ușor să-și vadă soția în compania altui bărbat. Întrebat dacă împărtășește părerea cârotașilor, conform cărora aceasta s-ar fi folosit de numele lui pentru a câștiga faimă, designerul a dat un răspuns uluitor: ”Este posibil”.
”Ce pot să mai zic? Crezi că mi-e uşor când îmi văd fosta soţie lângă un alt bărbat? Nu mi-e indiferent, nu mă simt confortabil. Este alegerea ei, face ce vrea. N-am cum să-i impun nimic. Nimeni nu ştie ce e în sufletul meu (…) Am făcut întotdeauna ce mi-a plăcut şi aşa am reuşit să îmi fac un nume. Nu sunt sărac, dar n-am bani. Faima este o altă discuţie. Ştiu că s-a spus că Iulia ar fi stat cu mine pentru faimă… E posibil să mă fi folosit, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Este mama copilului meu şi nu vreau să o vorbesc de rău”, a spus designerul pentru ”Ring”.
Iulia și Mihai Albu nu mai formează oficial un cuplu de mai bine de o săptămână. După ce și-au anunțat intențiile de separare în urmă cu o lună, cei doi continuă să se înțeleagă bine. Ba chiar au ieșit de la notar de parcă fuseseră la starea civilă: zâmbitori, ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți. Cine nu ar fi știut că Iulia și Mihai Albu divorțează, ar fi zis că tocmai s-au căsătorit în fața ofițerului stării civile. Când au ieșit ieri de la notariat, designerul de pantofi și „flapper girl” s-au ținut strâns de mână, au fost numai un zâmbet, iar Mihai s-a comportat extrem de protector în preajma celei care i-a devenit oficial fostă soție.
Iulia (31 de ani) şi Mihai Albu (50 de ani) au hotărât să divorţeze, la sfârşitul lunii februarie. Cei doi au format un cuplu din 2004 şi au împreună o fetiţă, pe nume Mikaela.
 

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii