MENIU CAUTĂ
23 Apr. 2013 04:25 , de Cristiana Trifu

Mihai Albu, plin de regrete şi în depresie. Prietenii săi sunt îngrijoraţi: „E disperat”

Distribuie

Designerul de pantofi nu se poate obişnui cu gândul că îşi petrece mai puţin timp cu fiica sa, Mikaela. Atitudinea lui a stârnit compasiunea prietenilor care au început să se îngrijoreze.
„Mihai e de nerecunoscut. Suferă foarte mult din cauza fetiţei lui, dar şi pentru că Iulia se pare că şi-a făcut deja un prieten. E disperat pentru că şi-a văzut copilul în fotografii alături de alt bărbat. De asta e şi aşa inconsecvent, azi ne zice că nu vrea să mai audă de Iulia şi exclude total împăcarea, iar mâine spune să ar face orice să se împace cu ea şi să fie împreună cu fetiţa”, a declarat un prieten al designerului pentru ziarul Ring.
Mihai Albu recunoaşte că relaţia dintre el şi Iulia nu mergea ca pe roate, însă regretă că a renunţat prea repede, fără să lupte pentru mariajul lor.
„Toţi cei care ţin la noi vor să ne împace. Sper să reuşească. Totul e să ne remediem problemele. N-am ce să-i iert Iuliei. Amândoi ne-am îndepărtat unul de celălalt, ne-am încăpăţânat să mergem până la capăt şi… a dispărut comunicarea! Într-o familie ar trebui să fie comunicare, amândoi să tragă în aceeaşi direcţie, copilul să crească în armonie, priorităţile să fie vizibile şi fiecare să lase de la el”, a spus Mihai Albu.
Citeşte şi: Mihai Albu: „Copilul meu era dus de mână de altcineva, care ar putea să fie un tată de ocazie”

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii