Mergi direct la conținut »
Mihai Trăistariu, despre prima semifinală Eurovision 2019. "O văd în top 3 în finală"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Trăistariu, despre prima semifinală Eurovision 2019. "O văd în top 3 în finală"

Mihai Trăistariu, despre prima semifinală Eurovision 2019. „O văd în top 3 în finală”

Mihai Trăistariu și-a spus părerea după prima semifinală Eurovision 2019, care a avut loc la Tel Aviv. Artistul a afirmat că a fost impresionat de melodia Australiei, pe care o vede în top 3 în finala competiției.

De Dana Aramă,

 

Prima semifinală a concursului Eurovision 2019 a avut loc marți, 14 mai. În concurs au intrat următoarele țări: Cipru, Muntenegru, Finalanda, Polonia, Slovenia Republica Cehă, Ungaria, Belarus, Serbia, Belgia, Georgia, Australia, Islanda, Estonia, Portugalia, Grecia și San Marino.

După prima semifinală Eurovision 2019, cântărețul Mihai Trăistariu, și-a spus părerea pe contul său de socializare. Acesta a fost impresionat de melodia Australiei. de asemenea, el a ținut să-i ureze succes lui Ester Peony, reprezentanta României în cea de-a doua semifinală Eurovision 2019.

„Am urmărit EUROVISION-ul în seara asta. Semifinala I … Cel mai mult mi-a plăcut Australia. O văd în Top 3 în finală.
Asta dacă nu se votează ciudat … ??? Apoi… Islanda și Cipru… Multe ciudățeni … Grafica e la superlativ. Aici Eurovision-ul s-a tot perfecționat, de la an la an. Scena arată … wooow. Îi țin pumnii strânși lui Ester, la semifinala de joi! Hai, România! ??? Intro-ul oferit de Netta, câștigătoarea de anul trecut, a fost fain. Totuși… citeam că țipă a slăbit 40 de kg. ??? Mie mi s-a părut că arată … la fel ca anul trecut. ??? Despre sound-ul pieselor… numai de bine… Cu excepția a 2-3 țări… restul au venit cu o freshuială pe cinste. Aici am eu un minus an de an: sound-ul. Dac-aș găsi acel studio care să-mi aducă sound-ul la zi… jur c-aș lucra numai acolo piesele. ???? În rest… rămân un fan fidel Eurovision-ului! Iar mi s-a făcut poftă să-mi storc mintea să găsesc o piesă cu care să câștig locul I! ??? Eurovision-ul e boală incurabilă! ??? Voi ce părere aveți ?! O să câștigăm vreodată acest Eurovision?”, a notat Mihai Trăistariu în mediul online.

Poveste lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat
Recomandări

Poveste lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat

Cea de-a doua semifinală Eurovision 2019 va avea loc joi, 16 mai.

Ester Peony, reprezentanta României la ediția din acest an, cu piesa „On a Sunday”, va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs.

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze
Recomandări

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

Alături de reprezentanta României, în a doua semifinală participă: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta.

Finala Eurovision 2019 va avea loc pe 18 mai.

Reprezentanta Israelului, Netta Barzilai, a câștigat concursul Eurovision 2018, care a avut loc la Lisabona, Portugalia.

Anul trecut a fost pentru a patra oară când Israelul a câștigat concursul Eurovision. Cel mai recent a fost în 1998, când Dana International a devenit primul artist transgender care câștigă concursul Eurovision. Dana International a mai participat și în 2011 la această competiție muzicală, dar nu a reușit să se califice în finală.

Prima ediţie Eurovision a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume. Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.


Citește și:

INSCOP, după controversa privind barometrul Academiei Române: „A fost comandat de LARICS, nu noi dăm numele sondajelor”

Close
Închide
  Close