MENIU CAUTĂ
08 Sep. 2018 17:18

Mihai Trăistariu își deschide o nouă afacere. “Vreau să accesez fonduri europene“

Distribuie

Mihai Trăistariu își deschide o nouă afacere, după ce a revenit pe micile ecrane, la Te cunosc de undeva! Artistul a mărturisit că vrea să acceseze fonduri europene pentru a-și deschide o brutărie.

'Sunt fericit că am am prins acest contract, de mult timp voiam să particip. Eu locuiesc în Constanța, dar, pe parcursul filmărilor pentru Antena 1 voi sta la un hotel din București.

Vreau să accesez fonduri europene şi mă gândesc să deschid o brutărie, unde să fac produse de panificaţie. Am zis să nu apelez la rude, pentru că nu faci afaceri cu rudele, şi nici la prieteni. Aşa cum spunea şi Ion Ţiriac, trebuie să faci afaceri cu oameni pe care nu-i cunoşti, cu cei care nu ai o prietenie foarte apropiată. Am multe planuri, însă momentan am filmările pentru Te cunosc de undeva', de la Antena 1 și concerte', a povestit el, pentru Click.ro.

Mihai Trăistariu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor descoperi, din 8 septembrie, în postura de concurent al emisiunii Te cunosc de undeva!' face săptămânal naveta Constanța-București, ca să ajungă la antrenamentele și filmările pentru acest show.

Citește și

Donald Trump i-a scris lui Klaus Iohannis. Liderul de la Casa Albă i-a cerut scuze președintelui României pentru anularea întâlnirii de la summit-ul NATO

 

Comentarii