MENIU CAUTĂ
24 Iun. 2018 11:56

Miliardarul italian Gianluca Cervara, acuzat că și-a agresat partenera. Fosta Miss Ucraina 2013 a fost dată dispărută, toată lumea a crezut-o moartă

Distribuie

Poveste incredibilă între un miliardar italian și o fostă regină a frumuseții.

Căsătoriți din anul 2015, Anna Zaiachkivska et Gianluca Cervara formau un cuplu perfect. El este un om de afaceri devenit miliardar, iar ea a fost desemnată Miss Ucraina în anul 2013. Însă, povestea lor de dragoste a devenit una foarte complicată.

Ulterior, soția lui Gianluca cervara a dispărut de acasă. Luase cu ea actele și 6.000 de euro bani lichizi.  Se întâmpla la doar o zi La doar o zi după ce îi mulțumea soțului printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

„Minunatul meu Gianluca Cervara, îți mulțumesc pentru ca sunt floarea ta si pentru ca fac parte din familie”, spunea Anna în mesajul respectiv.

Miliardarul italian a mers la poliție și a anunțat dispariția ei, afirmând că nu mai știe nimic de Anna.

Convins că Anna a fost răpită sau că i s-a întâmplat ceva foarte grav, Gianluca Cervara a trăit șocul vieții sale în momentul în care a văzut, pe contul de Instagram al soției sale, fotografii în care aceasta apărea radiind de fericire, la New York, alături de un alt bărbat. Toată lumea o crezuse dispărută sau moartă pe fosta Miss Ucraina 2013.


Tânăra s-a apărat și a afirmat că l-a înșelat pe Gianluca pentru că acesta ar fi agresat-o.

„A ridicat mâna la mine. Prima oară când a făcut asta, am fugit acasă la părinții mei, în Ucraina. Am decis ulterior să îi acord o nouă șansă, însă într-un final n-am mai suportat”, a afirmat Anna.

Miliardarul italian a decis să ia măsuri și să o acționeze în judecată pe motiv că aceasta nu a respectat termenii contractului nupțial.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 23 – 29 iunie 2018. Mercur va intra în zodia Leului. Luna Plină în Capricorn. Marte va intra în mișcare retrogradă


 

Citește mai multe despre Cuplu, disparitie, infidelitate și Poveste pe Libertatea.

Comentarii