MENIU CAUTĂ
20 Iul. 2016 20:53

Miranda Kerr merge din nou la altar! Fotomodelul a anunțat pe Instagram că s-a logodit!

Distribuie

Pentru Miranda Kerr (33 de ani) bat din nou clopotele de nuntă. Celebrul fotomodel australian a confirmat pe contul de pe Instagram că s-a logodit cu fondatorul Snapchat, Evan Spiegel (26 de ani), după un an de relație.

 

Fostul îngeraș Victoria s Secret a postat pe Instagram o imagine în care i se vede inelul pe care l-a primit de la Evan, considerat cel mai tânăr miliardar al lumii, iar pe fotografie apar și  emoticon-uri cu întrebarea „Te măriți cu mine”.  Postarea este însoțită de textul „Am spus DA”.

 

I said yes!!! ❤️?❤️?❤️

O fotografie postată de Miranda (@mirandakerr) pe

 

Miranda se pare că a vrut să-și împartă bucuria cu cei 9,5 millioane de fani, însă nu a dat și alte detalii despre marele eveniment, dacă va avea loc anul acesta sau nu. Fotomodelul și miliardarul au fost pentru prima dată văzuți împreună în iulie anul trecut, însă s-au afișat pentru prima dată oficial în public, în luna februarie,  când și-au făcut apariția pe covorul roșu la petrecerea organizată înainte de premiile Grammy.

Aceasta va fi prima căsătorie a lui Spiegel și a doua pentru Kerr. Ea a mai fost măritată cu Orlando Bloom, cu care a avut o relație de șase ani. Cei doi s-au căsătorit abia în 2010 și s-au despărțit trei ani mai târziu, în ciuda faptului că au împreună un băiețel, în vârstă de cinci ani, Flynn.

 

 

Citește mai multe despre Evan Spiegel, logodna și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii