MENIU CAUTĂ

Mirela de la „Insula Iubirii” a spus în sfârșit adevărul. A înșelat-o sau nu proaspătul soț?

Distribuie

Mirela de la "Insula Iubirii" trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. În urmă cu doar câteva zile bruneta s-ar fi căsătorit  cu Florin Tecar, bărbatul care a reușit să îi redea din nou încrederea în ea.

După ce s-a spus că Florin Tecar ar fi înşelat-o pe Mirela Banias, bruneta a lămurit în sfârșit problema.   Sătulă de aceste afirmaţii apărute în spaţiu public, afirmaţii care nu au venit însoţite de nicio dovadă, Mirela de la „Insula Iubirii” s-a decis să spună lucrurilor pe nume, atunci când a fost întrebată dacă a fost înșelată.

„Te-a înşelat?”, a fost întrebată Mirela. „Nici vorbă. Îmi pare rău că Florin trebuie să treacă prin aceste răutăţi şi bârfe din cauza mea”, a  răspuns Mirela Banias în mediul virtual.

Recent, Florin Tecar, iubitul Mirelei Banias, a publicat o imagine pe rețelele de socializare, în care pare că bruneta este gravidă.  În poză apar cei doi, extrem de fericiți, și amândoi țin mâinile pe burta fostei concurente de la Insula iubirii.

Citește și

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

Citește mai multe despre Mirela Baniaș, inselat și sot pe Libertatea.

Comentarii