Mergi direct la conținut »
Mirela Vaida vrea să se retragă împreună cu soţul şi cei mici, la o casă de lângă Bucureşti
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mirela Vaida vrea să se retragă împreună cu soţul şi cei mici, la o casă de lângă Bucureşti

Mirela Vaida vrea să se retragă împreună cu soţul şi cei mici, la o casă de lângă Bucureşti

Mirela Vaida a decis ca în curând, să se retragă împreună cu familia ei, într-un loc mai liniștit, departe de agitația din Capitală. Mai mult, prezentatoarea de la Antena 1 a declarat că doreşte să-şi inscrie copiii la instituţiile de învăţământ primar de la ţară.

„Am de gând să mă retrag la o casă, lângă Bucureşti. Sunt aproape gata cu casa. Avem o curte mare. Şi chiar mă gândeam să mut copiii cu totul, să ne retragem într-o comunitate mai restrânsă, mai liniştită. Să vedem cum e lumea în simplitatea ei”, a mărturisit prezentatoarea TV la „Răi da’ buni!”.

„Un copil poate fi foarte bun dacă vrea să înveţe, poate să înveţe oriunde. Nu vreau să-i dau la cele mai mari şcoli private, de prestigiu. Eu am făcut grădiniţa la ţară şi m-am mutat în şcoala primară. Eu cred foarte mult în dascălii nostri şi în şcoala noastră. Nu contează unde faci şcoala sau grădiniţa”, a mai adăugat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, una dintre cele mai îndrăgite moderatoare tv de la noi, pe care telespectatorii o pot vedea live în fiecare zi, în cadrul reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, a avut parte de un weekend minunat, în natură, alături de frumoasa ei familie.

Citește și

VIDEO/ Ozana Barabancea, forțată să-și schimbe inclusiv ochelarii după ce a slăbit! „Mi s-a micșorat ovalul feței”

Close
Închide
  Close