Mergi direct la conținut »
Momente de coșmar pentru Lidia Buble la un concert. Au început să arunce cu fructe în ea | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Momente de coșmar pentru Lidia Buble la un concert. Au început să arunce cu fructe în ea | VIDEO

Momente de coșmar pentru Lidia Buble la un concert. Au început să arunce cu fructe în ea | VIDEO

Cântăreața a trecut prin momente extrem de neplăcute la un concert, momente pe care nu o să le uite prea curând.

De Dana Aramă,

Lidia Buble, care formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, a trecut prin momente de coșmar la un concert pe care l-a susținut recent.

Cântăreața, care afirmă că e suta la sută naturală, a fost invitată să cânte la Festivalul vinului – Serbările Toamnei la Mizil.  Recitalul susținut de artistă a avut un deznodământ la care nu se aștepta nimeni.

Conform martorilor, în timpul concertului, unii dintre spectatori au început să arunce cu fructe în artistă. Deși Lidia Buble i-a rugat să înceteze și să-i acorde respectul cuvenit, aceștia nu s-au oprit, obligând-o să pună capăt concertului mai repede decât era programat.

Persoane din staff-ul artistei au declarat pentru ProFm.ro că, după a treia melodie, Lidia s-a decis să oprească spectacolul, după ce una dintre dansatoarele sale a fost lovită de mai multe ori.

Deși mai avea câteva piese de cântat, după ce a părăsit scena, Lidia Buble nu a mai revenit să încheie spectacolul, fiind dezamăgită de lipsa de reacție a organizatorilor, care nu au intervenit nici pentru a preîntâmpina astfel de momente, dar nici pentru a pune capăt situației extrem de neplăcute. În cele din urmă, Lidia a fost escortată de poliție până la ieșire, potrivit viva.ro.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV / Viața fostei campioane mondiale la 8 ani de la retragere! Mihaela Melinte: “Am 3 operații la genunchi și dureri în fiecare zi!”


 

 
 
Close
Close
Închide