Mergi direct la conținut »
Monica Tatoiu rupe tăcerea despre problemele pe care le-a întâmpinat. „Mi-a zis că merge la biserică pentru mine”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Monica Tatoiu rupe tăcerea despre problemele pe care le-a întâmpinat. „Mi-a zis că merge la biserică pentru mine”

Monica Tatoiu rupe tăcerea despre problemele pe care le-a întâmpinat. „Mi-a zis că merge la biserică pentru mine”

Monica Tatoiu este considerată "Doamna de fier" a showbizului românesc și asta pentru că în ciuda problemelor pe care le-a avut, afacerista și-a atins în cele din urmă scopul. Aceasta a făcut declarații emoționante despre perioada  în care a luptat din răsputeri să devină mamă.

„Doar catolicii au slujbă la miezul nopţii. Mi-a spus: Mona, tu ai puterea să te rogi. Copilul s-a născut în urma rugăciunilor. Eu nu pot să fac copii. Copilul s-a născut. Toate succesele mele profesionale, găsirea unui loc de muncă… pentru ce se mai roagă o mamă? Pentru copilul ei. M-am rugat să găsească un loc de muncă unde să meargă cu plăcere. A doua zi mi-a zis că e într-un loc unde se scoală dimineaţa la ora opt, la ora nouă deschide uşa. El mi-a zis că merge la biserică pentru mine”, a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.

Recent, Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri incredibile despre viața personală. Femeia de afaceri se află la a treia căsnicie, cu Victor Tatoiu. Cea mai reușită, după cum spune chiar ea, din care a rezultat un băiat, Victoraș, în vârstă de 18 ani.


Citește și

Motivul pentru care Paula Chirilă a îmbrăcat prima sa haină de blană abia la 43 de ani! Nu are însă niciuna în garderobă

 

Close
Închide
  Close