MENIU CAUTĂ
20 Sep. 2013 17:28

Motivul pentru care Andreea Marin a mers singură la Media Music Awards

Distribuie

Nu, nu a fugit de la propria nuntă pentru a semna condica de prezenţă la evenimentul de la Sibiu. Şi totuşi, aşa a lăsat impresia Andreea Marin când a păşit pe covorul verde îmbrăcată într-o rochie albă, de mireasă, din dantelă, cu trenă.
În plus, asemenea unei mirese adevărate, Andreea a purtat pe cap o diademă din acelaşi material ca şi rochia, dar accesorizată cu perle şi trandafiri, pe care a asortat-o cu cerceii. Cu o siluetă de invidiat şi cu un zâmbet de adolescentă, Andreea arăta ca o adevărată zână din poveşti.

El nu a însoţit-o la eveniment

La o aşa apariţie, mulţi s-au aşteptat ca la braţul ei să vină şi tânărul său iubit, doctorul Tuncay Ozturk, în costum de ginerică, fireşte. Însă acest lucru nu s-a întâmplat.
”Zâna” a venit neînsoţită la eveniment, pentru că iubiţelul a plecat acasă, în Turcia. La cât de fermecătoare era în această ţinută, n-ar fi exclus ca turcul să se topească de drag, suficient cât să-şi ia inima în dinţi şi s-o ceară pe divă de nevastă. Cine ştie, poate cât de curând Andreei i se va cânta din nou ”Ia-ţi mireasă ziua bună”.
A treia oară. Însă ”Zâna” a precizat că, dacă se va recăsători, nu va purta rochie de mireasă, pe motiv că a îmbrăcat-o doar la prima nuntă şi atât. Cel care a avut-o alături la altar a fost primul ei soţ, Cristian Gheorghiţă, care şi-a unit destinul cu ”Zâna” pe când aceasta avea doar 21 de ani. Însă mariajul lor s-a încheiat în 1998”.

Ei sunt cei mai tari artişti ai anului

Cea de-a doua ediţie a galei Media Music Awards şi-a desemnat, joi seară, câştigătorii. Cei mai în vogă artişti ai momentului, care au beneficiat de cele mai multe difuzări radio -TV in ultimul an, au primit mult râvnitele trofee de cristal. Printre fericitele posesoare ale unui astfel de trofeu se numără: Andra, Smiley, Alex Velea, LaLa Band, Connect-R, Alb Negru, Alex Velea, Guess Who, Holograf , Low Deep T, Vama, Elena Gheorghe.

Comentarii