Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Andreea Raicu nu mai apelează la Photoshop. "Îmi era rușine de cum mă simțeam"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Motivul pentru care Andreea Raicu nu mai apelează la Photoshop. "Îmi era rușine de cum mă simțeam"

Motivul pentru care Andreea Raicu nu mai apelează la Photoshop. „Îmi era rușine de cum mă simțeam”

Andreea Raicu  a recunoscut că ani la rând a apelat la ajutorul Photoshopului pentru a apărea perfect în fotografii. Vedeta a decis acum să renunțe de tot la obiceiul de a-și modifica pozele și explică și motivul pentru care a hotărât să facă asta.

„Ani, riduri, cearcăne de la nesomn sau depresie, tristețe, încrâncenare de la frustrarea care zace în interior – toate dispar cu ajutorul acestor aplicații-minune. Realitatea este că nu poți arată că în reviste atunci când ești acasă sau pe stradă sau oriunde. Că timpul trece și îți apar riduri oricât de mult te-ai strădui să le amani sau să le ștergi. Pentru că și eu am fost așa. Ani de zile. Mă chinuiam până nu mai puteam să ascund ce era în interiorul meu: cu machiaje, coafuri care mai de care mai sofisticate și mult Photoshop. Îmi era rușine de cum mă simțeam și nu voiam să vadă nimeni acest lucru. De aceea acum pot vedea prin pozele perfect prelucrate tristețea, suferință și disperarea de a arată cu orice preț că ești fericită.”, a scris Andreea Raicu, pe blogul personal.

Recent, Andreea Raicu și-a deschis sufletul și a recunoscut care sunt acele lucruri care o fac să plângă. Pe blogul ei, fosta vedetă de televiziune Andreea Raicu a făcut mărturisiri de suflet, edezvăluind că este o persoană foarte emotivă, care nu-și poate stăpâni lacrimile atunci când o emoționează ceva. „Sunt un om emotiv. O moștenesc pe mama și uneori mă sperii cât de mult semănăm la acest capitol. Cu toate astea, uneori mi se pare ciudat că plânge la exact aceleași lucruri la care fix plâng și eu. Ironic, dar adevărat.

Citește și

Un fost director Metrorex rupe tăcerea: Toate sistemele de ventilaţie de la metrou trebuiau înlocuite după 1990

 

Close
Închide
  Close