Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Motivul pentru care Mirabela Dauer nu și-a condus prietenul pe ultimul drum. Artista a lipsit de la înmormântarea lui Mihai Constantinescu

Motivul pentru care Mirabela Dauer nu și-a condus prietenul pe ultimul drum. Artista a lipsit de la înmormântarea lui Mihai Constantinescu

Mirabela Dauer nu a fost prezentă la înmormântarea lui Mihai Constantinescu, iar acum, la patru zile după ce bunul ei prieten a fost condus pe ultimul drum, artista a dezvăluit motivul pentru care nu a mers la cimitir.

De Livia Lixandru,

Zeci de vedete și oameni simpli, care au iubit muzica lui Mihai Constantinescu, și-au luat rămas bun de la cântăreț, în urmă cu patru zile, când a fost înmormântat.

Unde și când va fi înmormântat Mihai Constantinescu

„M-am liniștit că Simona nu este singură, îi are pe frați, pe surori, pe nașă. Este o mare pierdere, încă nu îmi revin. Nu a fost bolnav, sunt convinsă că este o poveste urâtă, o greșeală a unor medici, probabil că vor plăti ei undeva.

El nu a avut acest destin, era un om puternic, un om sportiv, nu avea cum să se întâmple așa ceva”, a declarat Mirabela Dauer, printre lacrimi.

Mirabela Dauer este convinsă că Mihai Constantinescu a murit cu zile, cu atât mai mult cu cât artistul ducea o viață extrem de cumpătată, artista sugerând că a fost vorba despre o eroare medicală…

„Mihai nu era un om bolnav, a murit cu zile, a fost o eroare, noi știm unde, dar Mihai a murit cu zile. Era un om puternic, care nu a făcut greșeli în viața lui, n-a băut, n-a fumat.

N-ai cum peste noapte să te îmbolnăvești. A fost cea mai neagră săptămână din viața mea. M-am dus la biserică, mi-am luat rămas-bun, dar nu m-am dus la cimitir, n-am putut.

Nu pot să-mi conduc prietenii pe ultimul drum. Nu am vrut să plâng, am zis că trebuie să fiu puternică”, a mai spus Mirabela Dauer, conform Spynews, citat de VIVA.

Mihai Constantinescu a stat 6 luni în comă

Interpretul de muzică ușoară Mihai Constantinescu a murit marți, 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani. Acesta era internat la Spitalul Floreasca din luna mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Close
Închide
  Close