Mergi direct la conținut »
N-o să-ți vină să crezi unde lucrează soțul Oanei Roman. "În 3 săptămâni nu mi-a adus nicio..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > N-o să-ți vină să crezi unde lucrează soțul Oanei Roman. "În 3 săptămâni nu mi-a adus nicio..."

N-o să-ți vină să crezi unde lucrează soțul Oanei Roman. „În 3 săptămâni nu mi-a adus nicio…”

Marius Elisei, soțul Oanei Roman, s-a angajat pentru a crește veniturile familiei.

De Dana Aramă,

Oana Roman este fiica fostului premier al României, Petre Roman, din mariajul pe care acesta l-a avut cu Mioara Roman.

De trei ani, Oana Roman este căsătorită cu Marius Elisei. Cei doi au împreună o fetiță, Maria Isabela, care este extrem de drăgălașă.

Deși au fost de multe ori la un pas de divorț, Oana Roman și Marius Elisei au trecut peste probleme și sunt un cuplu unit.

Invitată la o emisiune de televiziune, oana Roman a făcut dezvăluiri despre partenerul ei de viață, mărturisind că acesta și-a găsit loc de muncă la o firmă care se ocupă de flori. El lucrează acolo de trei săptămâni.

„A lucrat într-un loc câteva luni și nu a reușit să ajungă… e chimie sau nu e. Acum lucrează la o firmă care se ocupă cu flori și care au vreo șase locații în București. Cea mai frumoasă florărie din București. El se ocupă de toate locațiile astea, să fie marfă, să fie vânzări, să fie bine peste tot”, a declarat Oana Roman la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Cu toate că are flori la îndemână, în cele trei săptămâni de când lucrează la firma respectivă, marius Elisei nu i-a adus nici măcar o floare consoartei sale.

„Nu vine cu flori la mine acasă. Lucrează acolo de trei săptămâni și încă nu mi-a adus nicio floare”, a mărturisit Oana Roman.


Citește și: REPORTAJ: Doi frați basarabeni, unul jurist și altul programator, au renunțat la meserii și s-au făcut clovni.”Ne place să vedem oameni veseli!”


 

 
 
Close
Close
Închide