Mergi direct la conținut »
Nicoleta Luciu își micșorează sânii! Am aflat în ce constă operația și sună înfricoșător
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nicoleta Luciu își micșorează sânii! Am aflat în ce constă operația și sună înfricoșător

Nicoleta Luciu își micșorează sânii! Am aflat în ce constă operația și sună înfricoșător

De Cristina Ologeanu,

Nicoleta Luciu avea oricum un bust impresionant de la mama natură, dar, după ce a adus pe lume trei copii dintr-un foc, acesta şi-a pierdut din fermitate. Aşa că, în ianuarie 2012, bruneta şi-a pus implanturi din silicon.
Acum are câte 615 ml în fiecare sân. Nu ştie în ce constă operaţia de micşorare Acum însă, vedeta vrea să-şi micşoreze bustul din cauza durerilor de spate:
“Vreau să îmi pun silicoane mai mici, nu acum, imediat. O să văd atunci când merg la medic ce presupune intervenţia asta”, a declarat Nicoleta pentru Libertatea.
Chirurgul estetician Florin Juravle (foto mic) a explicat în ce constă micşorarea de sâni dorită de Luciu: “Sunt două laturi pe care trebuie intervenit. O dată, aspectul exterior al sânilor, în momentul înlocuirii implanturilor existente cu unele mai mici sânii vor părea lăsaţi. Excesul de piele şi ţesut format din cauza dimensiunilor implantului trebuie îndepărtat şi sânul trebuie să-şi recapete forma normală. De aceea, trebuie făcută o operaţie de ridicare de sâni, cu cicatrice în jurul areolei mamare sau chiar şi cu cicatrice verticală. Partea cea mai dificilă este remodelarea internă a sânului”.
Atfel spus, pentru noul bust, mai mic, Nicoleta Luciu va fi nevoită să accepte să i se taie sânii, ca să nu pară lăsaţi.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close