MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 12:41

Noi detalii din dosarul în care e anchetată Loredana Chivu. Ce rol avea vedeta în rețeaua destructurată de DIICOT

Distribuie

Noi detalii ies la iveală în dosarul în care este anchetată fosta asistentă de televiziune Loredana Chivu. S-a aflat ce rol avea blonda în cadrul rețelei destructurate de DIICOT.

 
Loredana Chivu este anchetată de DIICOT într-un dosar de fraudă bancară și a fost audiată de procurori săptămâna aceasta. Blonda a fost plasată sub control judiciarLibertatea a scris joi că vedeta a fost pusă sub acuzare într-un dosar de fraude informatice, fiind complice la săvârşirea unor prevăzute la articolul 365 din Codul Penal.

Noi amănunte în acest caz ies la iveală. S-a aflat ce rol avea Loredana Chivu în cadrul rețelei destructurate de DIICOT. Astfel, Potrivit spynews.ro, fosta asistentă de televiziune și o amică de-a ei, Ada. B, în vârstă de 25 de ani, ar fi fost cele care scoteau bani de la ATM-uri și făceau cumpărături de zeci de mii de euro „dând cu cardul”. Apoi, produsele cumpărate erau vândute pentru a fi transformate în „bani curați”.

În dosarul în care sunt anchetați Loredana Chivu și iubitul ei, Mihai Colesnicov, mai sunt suspecte alte două persoane. Ada B., tânăra de 25 de ani despre care se știe că este prietena blondei, și Vali D., un bărbat în vârstă de 31 de ani, ambii din București.

Citește și: OPINIE/ Tolo: Profesorul care și-a schimbat părerea despre iarbă

 

Citește mai multe despre loredana chivu, control judiciar, DIICOT, dosar și retea pe Libertatea.

Comentarii