MENIU CAUTĂ

NUNTĂ BIANCA DRĂGUŞANU | UN SCANDAL URIAŞ poate STRICA NUNTA BIANCĂI DRĂGUŞANU

Distribuie

Bianca s-a trezit în urmă cu o săptămână că mai mulţi prieteni şi rude, în jur de 60, au declinat invitaţia la petrecerea de la complexul AmbasadOr din Otopeni, pe motiv că preţul meniului, aproximat la 100 de euro, îi depăşeşte din punct de vedere financiar. De dragul miresei sau pur şi simplu din curiozitate, mai multe persoane, din rândul fanilor, i-au trimis vorbă că şi-ar dori să vină la chef, pentru a ocupa locurile rămase vacate la masă, însă Bianca şi Victor au preferat, evident, doar prezenţa cunoscuţilor. În acest sens, ei au luat măsuri de precauţie: pentru a nu avea surprize cu musafirii nepoftiţi, care se încăpăţânează să mănânce din tortul miresei, au angajat 200 de bodyguarzi, plini de muşchi.
Mireasa nu doarme de 3 zile
Rudele miresei din Deva şi din Petroşani au sosit în Bucureşti încă de ieri dimineaţă şi au fost cazate, pe banii ei, la Hotel Alexander, din cartierul Pipera, unde au fost rezervate două etaje. Ea a beneficiat, ce-i drept, din partea conducerii, de o reducere de 50%, aşa că a putut face niscaiva economii. Bianca Drăguşanu a avut, toată săptămâna de dinaintea nunţii, mari emoţii, astfel că de-abia dacă a putut gusta câte ceva. Iar de dormit nici nu se pune problema, căci n-a mai pus geană pe geană de trei zile, timp în care a încercat mai toate metodele, unele chiar băbeşti, ba cu lapte cald, ba cu ceaiuri calmante.

Tortul va fi mov, cu cinci etaje


Salonul în care va avea loc petrecerea va fi decorată în mov. Prin urmare, mirii s-au gândit să asorteze feţele de masă şi husele scaunelor cu tortul, care va avea aceeaşi culoare. Când Bianca a stabilit că numărul mesenilor va fi fix de 200, bucătarii au ajuns la concluzia că ea are nevoie de un tort cu cinci etaje. Vineri, însoţită de câteva prietene, ea a dat fuguţa la Cofetăria Armand din Bucureşti, vestită pentru cele mai fine dulciuri, pentru a comanda imensul tort al miresei, care va fi ţinut ţinut la rece într-un frigider enorm, până la miezul nopţii.

Comentarii