MENIU CAUTĂ
22 Iul. 2018 15:00

VIDEO/ Nuntă rock în lumea manelelor. Liviu Guță a fost nevoit să facă slalom printre stiluri muzicale!

Distribuie

 Solistul de muzică de petrecere Liviu Mititelu, cunoscut de o țară întreagă drept Liviu Guță, a avut mai multe emoții ca niciodată. Și asta pentru că a trebuit să fie sufletul petrecerii la nunta cumnatului său, un  rocker, pasionat de tunning de mașini.

Rockerul Marius i-a cerut mâna surorii lui Liviu într-un fel parcă rupt din celebra producție hollywoodiană 'Need for Speed': într-o Honda tunată, cu motorul turat. În contrast cu inedita cerere-n căsătorie, nunta a fost discretă, la un salon de evenimente din Galați. Ceremonie nonconformistă, ca și preocupările ginerelui, unde Liviu a trebuit să împace întreaga audiență, de la rockeri, hip-hop-eri dar și cei 'mai pe tradiție', iubitori de manele și muzică de petrecere.

Și s-a dovedit un solist polivalent, care i-a mulțumit pe toți mesenii, ba chiar a cântat chiar și dansul mirilor, în aplauzele tuturor invitaților.

Nuntă rock în familia lui Liviu Guță. Manelistul și-a mai anulat o data nunta din cauza cumnatului său!

Nunta a fost una așa cum și-au dorit cei doi miri, ce au fost nășiți de bunii lor prieteni, Paul și Mona Roxana Orbeanu, iar cel mai frumos cadou declarat de ginerică a fost un set de ornamente pentru automobilul sport al ginerelui, marea sa pasiune.

Liviu și Giulia sunt împreună de mai mult de 12 ani, au împreună doi copii, Mario și Maria Isabelle, și, în fiecare an își programează propria petrecere de nuntă.


Citește și: EXCLUSIV/ Corina și-a dat licența la Drept cu Victor Ponta. Atunci, nu era în politică și era foarte simpatic!'


 

Comentarii