De Dana Aramă,

Show-ul Exatlon, de la Kanal D, a adunat la start atât concurenți din rândul vedetelor, cât și oameni obișnuiți.

Aceștia din urmă fac parte din echipa Războinicilor.

Una dintre componentele echipei Războinicilor este Mariana Nenu, oluptătoare în adevăratul sens al cuvântului.

Mariana Nenu are o poevste de viață impresionantă. A fost abandonată de mamă la o vârstă fragedă, a crescut la casa de copii, după care a fost iarăși luată de mama sa. Avea 9 ani la acea vreme.

„Mama s-a mutat în Videle, Teleorman și m-a luat și pe mine. La generală am început să particip pe la primele concursuri de atletism.

Am terminat liceul, iar apoi Facultatea de Inginerie a Produselor Alimentare, în București, la Universitatea Bioterra. Am lucrat într-un restaurant, iar de 5 ani lucrez ca menajeră”, a declarat Mariana Nenu, conform știrilekanald.ro.

„Îi spun (n.r. mamei sale) că trebuie să fie mândră de mine că la 43 de ani fac asemenea lucruri. Când o vizitez mă duc la ea cu un ghiozdan de medalii. Spune că poate să îmi facă supă din ele la câte am ).

Am pierdut foarte mult timp: 13 ani de zile. Toată această perioadă am lucrat în restaurant. Eu consider, însă că pot să fac performanță și la 43 de ani”, a mai afirmat Mariana.

„Dacă nu-ți place ceea ce faci nu rezolvi nimic. Sunt foarte puternică și optimistă. La restaurant lucram și 50 de ore fără oprire. Bucătarii se schimbau, ospătarii se schimbau, dar eu ramâneam singură pe plantație.

Citesc foarte multe cărți de dezvoltare personală, de alergare. Informația este foarte scumpă și este păcat dacă o ai la îndemână să nu te documentezi”, a încheiat concurenta din echipa Războinicilor de la Exatlon.


Citește și: AUDIO/ Klaus Iohannis a întrerupt emisia unui post de radio. De vină…pauzele prea lungi din discurs