De Dana Aramă,

Oana Lis a mărturisit, la emisiunea Star matinal, de la Antena Stars, cât de greu i-a fost ori de câte ori partenerul ei de viață, fostul edil al Capitalei Viorel Lis, nu s-a simțit bine.

„Sănătatea este foarte importantă. Atunci când tu sau partenerul e bolnav, cazi şi tu psihic. Poate Viorel nu realiza când era în crize. Cât de greu mi-a fost mie să îl susţin, să îi fiu alături, să caut medici potrivit, medicamente potrivite. Nişte doctori i-au pus un diagnostic greşit şi eu i-am întrerupt tratamentul şi am căutat alt doctor”, a declarat ea.
„E bine să fii cât mai sincer cu tine… Ultima oară când a fost internat m-am rugat la Dumnezeu să mai pot să vorbesc cu el. Nici pentru mine nu m-am rugat aşa. Sunt 20 şi ceva de ani, obişnuinţa e mult mai importantă decât iubirea. E foarte greu!…Mă gândesc pentru că nu am copii. Nu cred că o să rămân aşa singură, am mulţi prieteni”, a adăugat Oana Lis.


La aceeași emisiune, Oana Lis a declarat că intenționează să scrie o carte în care să povestească despre traumele pe care le-a trăit în copilărie.

„Este greu ca o femeie să treacă peste un viol, incest… eu sunt dovada vie că se poate… M-am hotărât să scriu o carte, merg şi la un curs. Voi căuta nişte sfaturi de la psihologi renumiţi care au avut asemenea cazuri. Se poate să treci peste, să fii sincer cu tine, să spui ce s-a întâmplat, nu să plângi în pumni în pernă şi să pari fericit în societate”, a afirmat ea.

Citește și: Contabilitatea mafiei: cum își trăgea Vlad Cosma din „Sfânta treime” a profitului companiilor care primeau lucrări de la Consiliul Județean condus de tatăl său

 

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca
GSP.RO

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă