Mergi direct la conținut »
Primele declarații ale Oanei Lis după ce Viorel Lis a ajuns la spital. "Murea în somn sau paraliza"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Primele declarații ale Oanei Lis după ce Viorel Lis a ajuns la spital. „Murea în somn sau paraliza”

Oana Lis a făcut primele declarații după ce joi a ajuns de urgență la spital cu partenerul ei de viață, fostul primar al Capitalei Viorel Lis.

De Dana Aramă,

Viorel Lis nu s-a simțit deloc bine joi, 26 aprilie, astfel că soția sa, Oana Lis, l-a dus de urgență la spital. Fostul primar al Bucureștiului, care a acuzat dureri de cap, a suferit un accident cerebral vascular.

Oana Lis a făcut primele declarații despre starea partenerului ei de viață la postul de televiziune Antena Stars.

„M-am speriat rău de tot, am mers la spital… El nu voia pentru că aceasta este problema, bolnavul nu realizează gravitatea situaţiei. El zicea că se duce acasă să se culce, dar dacă se ducea acasă să se culce murea în somn sau paraliza.

Şi am venit cu el la spital, acum este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular”, a spus Oana Lis, care este împreună cu Viorel Ls de peste 23 de ani.


Citește și: EXCLUSIV | Povestea lui Gheorghe Greaca, fotbalistul poreclit ”Lăutarul”, care încă joacă la 60 de ani. Istorii de la Steaua, CS Târgoviște și Petrolul, cu Valentin Stănescu, Dobrin și strungul de aur!


 

Close
Închide
  Close