Mergi direct la conținut »
Oana Lis, apariție penibilă în baia unui restaurant. În ce ipostază s-a fotografiat. "Aoleu, mai bine stăteai în banca ta"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis, apariție penibilă în baia unui restaurant. În ce ipostază s-a fotografiat. "Aoleu, mai bine stăteai în banca ta"

Oana Lis, apariție penibilă în baia unui restaurant. În ce ipostază s-a fotografiat. „Aoleu, mai bine stăteai în banca ta”

Oana Lis reușește să surprindă cu fiecare apariție, de cele mai multe ori, în mod neplăcut. Așa s-a întâmplat și de această dată, când soția fostului primar Viorel Lis a făcut un selfie ce i-a enervat la culme pe prietenii virtuali.

De Livia Lixandru,

Invitată la botezul fetiței Sânzianei Buruiană, Oana Lis s-a pozat în baia restaurantului și a făcut imaginea publică pe contul de socializare. Sânii prea lăsați, decolteul mai adânc decât trebuia, vedeta a creat o adevărată isterie în rândul prietenilor virtuali. „Hai că n-aveam și eu o poză în toaletă, ca să fiu în rândul lumii, pardon al pițipoancelor!”, a scris Oana Lis pe contul de Facebook.

13260103_10207022070816494_96463058176860142_n

„Aoleu, mai bine stăteai în banca ta”, „Ce sâni lăsați ai”, „Alt loc nu găseai să îți faci poza?”, „Zece cu felicitări”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Close
Închide
  Close