Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis, asaltată de mesaje după ce a anunțat că vrea să facă inseminare artificială. Bărbații se îngrămădesc să o ajute | FOTO

Oana Lis, asaltată de mesaje după ce a anunțat că vrea să facă inseminare artificială. Bărbații se îngrămădesc să o ajute | FOTO

Oana Lis a anunțat de curând că vrea să facă inseminare artificială pentru a avea un copil, iar ofertele de la prietenii virtuali au început să curgă. Oana Lis, pe care fanii au întrebat-o nu demult ce meserie are, a mărturisit, la o emisune de la Antena 1, că își dorește enorm un copil și chiar este dispusă să recurgă la inseminarea artificială în acest sens.

De Dana Aramă,

Nici bine nu a făcut declarația despre inseminarea arytificială, că ofertele de la doritori au și început să curgă pentru partenera de viață a fostului edil al Bucureștiului, Viorel Lis, cel care își dorește să fie incinerat atunci când va înceta din viață.

Amuzată, dar și plăcut surprinsă de ofertele primite de la prietenii ei virtuali, Oana Lis a făcut publice câteva dintre ofertele pe care le-a primit referitor la inseminarea artificială.

„Hai că am început să primesc oferte de donatori pentru inseminare ?. Să mai zică cineva că românii nu sunt dispuși să facă o faptă bună…”, a afirmat Oana Lis.


Citește și: EXCLUSIV/Irinel Columbeanu și Mr. Pink și-au strâns mâna. Pact peste Ocean pentru micuța Irina!


 

Close
Închide
  Close