Mergi direct la conținut »
Oana Roman: "Am aproape 43 de ani și nicio intervenție estetică" | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman: "Am aproape 43 de ani și nicio intervenție estetică" | VIDEO

Oana Roman: „Am aproape 43 de ani și nicio intervenție estetică” | VIDEO

Oana Roman și-a spus părerea despre operațiile estetice. Aceasta se laudă că, la aproape 43 de ani, nu are nicio intervenție de acest fel.

Oana Roman a spus exact ce gândește despre operațiile estetice. vedeta este de părere  că unele femei au ajuns să se automutileze din disperarea de a arăta cât mai bine. Oana Roman le-a transmis celor care o urmăresc în mediul online să asculte una dintre piesele lui Randi, „Frumusețea care minte”, o melodie cu un mesaj puternic.

„Am aproape 43 de ani și nici o intervenție estetică, mai stiu multe femei, chiar foarte frumoase care au reușit să rămână dezirabile fără să apeleze la operații estetice. Multe femei, însă, se automutileaza într-o goană nebună după o perfecțiune care nu există. Pentru că așa cum spune Randi , frumusețea este atât de imperfectă. Piesa asta are un mesaj foarte puternic și cred că ar trebui ascultată cu atenție de femei, pentru că vine de la un bărbat. Ascultați. Merită”, a spus Oana Roman.

Oana Roman Este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta  este căsătorită cu Marius EliseiDin mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela.

Citește și: EXCLUSIV / Libertatea a găsit-o pe fetița româncă a cărei voce a impresionat Suedia. Părinții au învățat-o limba maternă: „Când visez, visez românește”

 

Close
Închide
  Close