Mergi direct la conținut »
Oana Roman, despre lupta cu depresia. „M-am trezit singură”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman, despre lupta cu depresia. „M-am trezit singură”

Oana Roman, despre lupta cu depresia. „M-am trezit singură”

Oana Roman a dezvăluit amănunte neașteptate din viața ei, despre care nu foarte mulți știu. Soția lui Marius Elisei a spus adevărul despre depresie, dar și despre modul în care a reușit să o țină sub control

„Când tata a pierdut alegerile, mi-am dat seama că eu nu am prieteni. M-am trezit singură. Deodată nu mai aveam niciun prieten. Nu îmi mai suna telefonul, nu mai dorea nimeni să vină la ziua mea. Nimic. Intr-o seară am făcut o criză de convulsii foarte urâtă. Cel care mi-a făcut RMN-ul mi-a spus „Nu ai nimic, neurologic vorbind RMN-ul tău e perfect. Eu sunt convins că e o problemă psihică, şi nu fizică. Un an de zile nu am ieşit din casă, nu munceam, nu socializam, nu ieşeam cu nimeni, nu voiam să ştiu de nimeni! A fost îngrozitor! Din fericire, la un moment dat, am început să merg la terapie. M-am dus la psihiatru și, încet, încet, cu ajutorul lui, mi-am revenit”, a mai declarat Oana potrivit WOWbiz.ro.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2015. Au o fetiță superbă și o căsnicie reușită. Chiar dacă se iubesc foarte mult, vedeta recunoaște că au existat probleme în cuplu și au fost la un pas de divorț.

Citește și

INTERVIU nefardat cu președintele FRG despre situația dificilă în care se găsește gimnastica românească: „Degeaba așteptați minuni de la Răducan”

 

Close
Închide
  Close