Mergi direct la conținut »
Oana Roman a dezvăluit care este cel mai mare regret al ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman a dezvăluit care este cel mai mare regret al ei

Oana Roman a dezvăluit care este cel mai mare regret al ei

Oana Roman este una dintre cele mai active vedete, în mediul virtual. Zi de zi aceasta își ține la curent fanii cu tot ceea ce face. Acum, soția lui Marius Elisei le-a împărtășit admiratorilor, care este cel mai mare regret al ei.

Oana Roman a fost întrebată de un admirator  dacă are vreun regret, iar vedeta a mărturisit că există unul şi a şi vorbit despre acest lucru. Oana Roman şi-ar fi dorit foarte mult să fie cântăreaţă.

„Regretele nu ajută. Singurul lucru pe care îl regret este că nu am voce să cânt. Mi-ar fi pălăcut să pot cânta. Aş fi fost sigur cântăreaţă”, a spus Oana Roman pe contul de socializare.

Oana Roman a fost cea care a organizat nunta de 10 ani a soților Deea și Dinu Maxer, iar la scurt timp după eveniment, vedeta a postat imagini pe contul de socializare. Reacția admiratorilor a venit imediat, mai ales că soția lui Marius Elisei și-a făcut apariția la petrecere cu un nou look și o ținută extrem de elegantă.

Citește și

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ „Agresorul sexual a mușcat-o de sân!” Parchetul face test ADN. Bărbatul recunoaște. Judecătorul îi dă cu suspendare. Fata are 16 ani și e bolnavă de epilepsie!

 

Close
Închide
  Close