De Dana Aramă,

„O săptămână cu foarte multe evenimente. Una dintre cele mai importante știri a fost aceea că Ilie Năstase și Brigitte divorțează. Aflăm că alte persoane divorțează… Ieri a fost Valentine’s Day, o sărbătoare importată… Multe vedete din România nu prea cred în această sărbătoare. Nu e de ajuns să iubești în ziua asta, ci să faci ceva în fiecare zi ca să menții o poveste de dragoste.

Un subiect care a explodat a fost în ziua în care Brigitte Sfăt a depus actele de divorț, chiar de ziua ei de naștere. Va fi un divorț în instanță. Între timp, lucrurile au luat o întorsătură mai complicată. Ea a publicat un mesaj tulburător în care recunoștea că anul trecut a avut o relație extraconjugală, iar textul mi s-a părut tulburător, care pornește dintr-o suferință. Vorbește foarte mult despre Dumnezeu și despre credință… Această despoărțire se termină cumva bine, în sensul că ea a avut curajul să-și asume o greșeală. Poate că se vor înțelege mai bine după separare.

Eu știam despre această relație a ei, evident că nu am vorbit despre asta. știu cât de mult a fost dezamăgită că a făcut acest pas și dorința ei cea mai mare e de a găsi pe cineva lângă care să aibă parte de liniște. Lucru foarte greu, pentru că ea este foarte temperamentală. tata îmi spune mereu că răbdarea aduce rezultate. Brigite nu are răbdare, nici eu nu am și asta îmi dă o stare foarte urâtă. Și mie mi se întâmplă lucrul acesta. Finalitatea acestei despărțiri este că divorțați vor fi foarte buni prieteni. Îmi doresc din suflet să se întâmple lucrurl acesta. Știu că Ilie nu e foarte mulțumit cu aceatsă situație, că nu își dorea un divorț. Sâmbără seara am fost la ziua ei și am văzut un mesaj în care Ilie îi trimisese un buchet de flori. Nu va fi un divorț cu scandal pe avere, pentru că ei au semnat un acord prin care ea nu poate cere partaj. A făcut asta ca să nu fie acuzată că se căsătorește cu el pentru avere.

Zilele acestea a ieșit la iveală un alt divorț, Anca Lungu și Ștefan Lungu, care a fost în arest la domiciliu și a fost anchetat. Deși căsătoria lor a fost una spectaculoasă, la Toscana, acum cinci ani, apoi divorțul pe care ea l-a intentat. Ștefan a suferit enorm de pe urma acestui divorț. În perioada în care a avut probleme cu justiția acest lucru a erodat relația lor. Poate ea nu a putut să treacă peste aceste momente grele. Poate că n-a fost destul de pregătită. El a iubit-o foarte mult pe Anca, au un copil împreună. Acum, ea are o nouă relație cu un domn grec și intenționează să se căsătorească. Va pleca din România, și-a dat demisia de la Antena 1, pentru Ștefan e încă o lovitură foarte mare că nu își va avea copilul aproape. Ștefan e un tată foarte cald și foarte bun, dacă ea se va muta, pe el îl va loi foarte tare acest lucru. Ea pare că își vede de drumul ei, fără remușcări”, a explicat Oana Roman.

 

„Codin a plecat la Miami zilele acestea, cu Roxana Vancea și a postat pe Instagram tot felul de filmulețe, din care aflăm dacă este sau nu împreună. Se păstrează totuși un mister: e cu Roxana Vancea, a fost cu Flavia Mihășan. Nu știu care e realitatea. Plecarea lui nu e vacanță, a plecat cu treabă, să găsească un ajutor, după cum spune el în filmulețele de pe Instagram. El își dorește ca Roxana Vancea să-i fie asistentă la emisiune. Să vedem dacă va deveni asistenta lui sau nu”, a comentat Oana Roman.

„Legat de depresie, boală care atinge foarte mulți oameni. Am găsit un interviu acordat de Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în care cei doi vorbesc despre depresia ei. Ea nu s-a sfiit să vorbească despre acest lucru. În România, din păcate, mentalitatea e că nu mă duc la psiholog că nu sunt nebun.  Și eu am suferit de depresie.  Cristina a vorbit cu sinceritate despre această perioadă. Când a început relația cu Mădălin s-a spus că ea l-a divorțat pe Mădălin, a fost acuzată că a început o relație din interes, că voia să parvină. S-a făcut multă vâlvă atunci. El a plecat de la Antenă din cauza asta. Timpul a demostrat că trăiesc o poveste de dragoste. Cristina a început o relație cu el asumându-și totul, un bărbat cu doi copii, din care unul cu nevoi speciale, care are nevoie de îngrijire permanentă, de sprijin… Nu cred că iei un astfel de bărbat ca să parvii. A devenit mamă pentru doi copii, mama lor nu are custodia lor și eu am lucrat un an la kanal D, cristina era la mine în redacție. Am stat foarte mult cu ea, am avut foarte multe discuții cu ea. Plângea, claca, e greu când ești foarte tânără și trebuie să ai grijă de un copil cu nevoi speciale. le spuneam să facă un copil. dar de atunci ea trecea prin această depresie, depresie din care a ieșit cu ajutorul lui Mădălin.

 

Eu, din păcate, am trecut prin perioade lungi și grele de depresie. Am luat și tratament, am mers la doctor, e o boală care îți dă târcoale și așteaptă un moment de slăbiciune ca să revină. simt de ceva vreme că iarăși îmi dă târcoale, sunt zile în care simt cum mă acaparează din nou, simt cum încearcă să se așeze peste mine și e foare greu, vin lucrurile unul peste altul. Nu trebuie să treceți singuri peste ea și să nu credeți că vă puteți trata singuri. Eu am sprijin în mama, în Marius, iau pastile atunci când cad, pentru că altfel nu pot merge mai departe, simt că nu ,ă pot liniști. O deprese netratată duce la finaluri dezastruoase, unul fiind suicidul. Vă rog, să nu aveți impresia că e o rușine să mergeți la psiholog și la psihiatru. Eu nu mă las, trebuie să ai o putere interioară foarte mare. Îmi pare bine că cristina a reușit să treacă peste”, a afirmat Oana Roman, care a vorbit de multe ori despre supărările din viața ei.

Oana Roman a desemnat și personalitatea săptămâni.

„3000 de femei sunt agresate zilnic în România. Au început diverse persoane să facă campanii de conștientizare a acestui lucru. Sandra Stoicescu și fundația Mereu aproape au lansat o campanie, Ziua Pantofilor Roșii. Foarte multe vedete s-au alăturat acestei campanii. pentru că sandra a făcut această campanie și a avut succes, ea și fundația sunt personalitatea săptămânii. A fost o campanie foarte interesantă. O alta personalitate interesantă legată de sport, de Jocurile Olimpice. raluca Strămăturaru s-a clasat pe u loc foarte sus la sanie. felicitări, meriți toate aplauzele” a încheiat Oana Roman, care recent a ajuns la spital cu fiica ei.


Citește și: VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților”


 

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO