De Dana Aramă,

„Avem o groază de subiecte interesante… Aflăm că Anca Lungu, de la Antena 1, după ce a divorțat, este din nou însărcinată, în șase luni, și trăiește o poveste de dragoste cu un milionar grec. A anunțat că se mută în Franța cu iubitul și cu fetița, pentru a începe o nouă viață. A avut o sarcină pe care a ascuns-o. ce va fi dureros e că ea mutându-se în Franța, va fi foarte greu pentru Ștefan Lungu, fostul ei soț, pentru că nu va mai avea copilul alături de el. La cum îl cunosc eu, va reprezenta o mare suferință. Îi era foarte greu departe de micuță.  Va fi un moment foarte greu. Anca se pare că nu are nicio problemă, își vede de viața ei. Se poate întâmpla unora să treacă foarte ușor de la una la alta. Va fi la a treia căsătorie dacă va fi să se căsătorească cu milionarul.

 

Studiorile Media Pro, care au fost cumpărate de o firmă din America, sunt acum în faliment. Ajunge în faliment, de peste 40 de ani acolo s-au filmat  cele mai bune filme, la Buftea. Erau cele mai mari studiori de film din Europa Centrală. Aveam un lucru bun și l-am distrus și pe ăsta. Poate că insolvența ascunde doar o nouă vânzare.

Primele imagini cu Anca Lungu și iubitul ei. Cum au fost surprinși împreună în Monte Carlo

Ștefan Bănică Junior a fost foarte rău bolnav. A fost dus de urgență la spital, se pare că a avut o apendicită. Presa așteaptă o nenorocire ca să-și facă titluri. Ștefan, însă, deștept cum e, a scris el pe Facebook ce i s-a întâmplat. Nu e nimic grav, nu a fost vorba de nicio tragedie. Ștefan Bănică e bine, să-i dea Dumnezeu sănătate, să revină pe scenă.

Scandalul săptămânii, al ultimelor luni, e disputa între Brigitte Sfăt și Ilie Năstase. O telenovelă cu multe răsturnări de situație, pare că ce se întâmplă între ei este fără sfârșit. Mi-a depășit chiar și mie așteptările ce se petrece cu ei. În februarie, Brigitte a depus divorțul, iar s-au certat, iar s-au împăcat. Ultimul scandal e legat de o amantă… Se ceartă pe stradă în văzul lumii, după care petrec împreună, iar se ceartă, a doua zi iar se împacă… Brigitte a publicat ieri un mesaj, în care vorbește despre copiii ei, despre mama ei, despre amanta soțului. Singurul lucru pe care cred că-l greșește în această situație e că, după părerea mea, faptul că își exteriorizează trăirile îi dăunează foarte mult, mai ales imaginii. Chiar și ea realizează. dacă ar tăcea, ca Ilie, lucrurile între ei ar putea să se rezolve. Mie îmi pare rău că situația între ei e tensionată, ambii fiind caractere puternice și colerice. se vor contra așa ani la rândul, dacă unul dintre ei nu va pune stop.

 

Clipele grele prin care trece Ionela prodan, mama Anamariei Prodan, care îmi e prietenă de foarte mulți ani. Presa abundă în titluri speculative, gen situația e foarte gravă, e din ce în ce mai rău. Asistăm la o situație în care jurnaliștii stau ca ciolci la pândă ca să mai primească un cadavru. Aduceți-vă aminte de câte ori l-au omorât pe Gabi Cotabiță și iată că el și-a revenit. Despre Ionela prodan toată lumea speculează. Anamaria vine și spune că nu e chiar așa. Ionela se luptă cu o boală foarte grea încă de anul trect. A fost în Cuba, eu știu că acolo se tratează afecțiuni oncologice. Noi nu putem vorbi, dacă familia nu dorește. A fi bolnav nu e o rușine. Dacă Ana nu dorește să facă acest lucru, trebuie să-i respectăm acest drept.  În orice caz și situație doar Dumnezeu ne salvează. Ana a publicat o scrisoare emoționantă prin care îi face declarații mamei sale. Îi imploră pe Dumeneu să îi dea zile. Se pare că Ionela Prodan e mai bine. Suntem în Postul Paștelui și cred că oamenii care scriu astfel de titluri ar trebui să gândească de două ori”, a declarat Oana Roman, care a făcut declarații de curând despre supărrile din viața ei.

„E un lucru care mă primește personal. Luni dimineață am văzut o știre despre tata. Despre domnul Iliescu și domnul Voican nu mă pronunț. Dintre toți trei, Petre Roman e un erou al Revoluției… faptul că ei încearcă să inculpe în dosarul Revoșluției un om care a făcut Revoluția mi se pare o mârșăvie de nedescris. Mă voi bate până la sfîrșitul vieții mele ca lucrurile să nu rămână așa…

Mi-aduc aminte de spaima și teroarea din ochii lui după ce oamenii căzuseră pe jos pe Magheru, la Revoluție. Există imagini celebre în care se vede clar cum tata nu e de acord cu Iliescu și Brucan îl întreabă cine e și ce caută acolo. dacă a existat un complot, tata nu a avut legătură cu așa ceva. Să se vină cu probe adevărate că atat a făcut ceva/. El era doar un revoluționar care dorea să dărâme un sistem. Lucrurile nu vor rămâne așa, vă promit. manipularea cetățenilor e foarte ușor de făcut. Suntem o țară plină de analfabeți și inculți, ușor de manipulat. dacă noi suntem în NATO suntem datorită lui petre Roman. probabil că din cauza asta a deranjar. A mers într-o direcție și nu în alta și a deranjat foarte mult făcând asta. Și acum plătește oalele sparte. Este o mârșăvie de nedescris ce fac oamenii ăștia fără coloană vertebrală”, a adăugat Oana Roman, care are o fetiță pe nume Maria Isabela.

„Un eveniment nefericit a avut loc la Brașov, despre un bărbat de 66 de ani care a fost bătut de doi tineri, într-un pasaj. A suferit fractură de coloană cervicală și a suferit alte traume. A fost dus la spital și a supraviețuit. Acești băieți sunt la pușcărie. Acest om a avut foarte mare demnitate. Îngrijește un copil care afecțiuni psihice. pentru demnitatea lui și drama lui, am hotărât să fie personalitatea săptămânii. A pătimit așa cum a pătimit și hristos răstignit pe cruce. Nu are casă, lumea se luptă pentru el. Omul acesta nu va putea munci și va sta o perioadă la spital. A fost omorât în bătaie de niște scursuri de oameni, dezechilibrați psihic. Mi se pare inimaginabil”, a mai spus ea.

„Toată lumea vorbește că suntem în Săptămâna Mare, Săptămâna Patimilor, dar nu toată lumea știe ce reprezintă. Este ultima săptămână de viață a lui Iisus Hristos. astăzi e Joia Mare, joia în care s-au întâmplat patru evenimente extrem de importante pentru Iisus hristos. E una dintre cele mai importante zile din această săptămână. de azi nu se mai bat clopotele până în noaptea de Înviere. Vinerea mare este cea mai tristă zi din istoria creștinismului. E ziua în care a fost răstignit. În această zi se ține post negru. este o zi foarte tristă.  Mâine piuteți trece pe sub masă și să țineți post până la apusul soarelui”, a încheiat Oana Roman.


Citește și: EXCLUSIV/ Republica Moldova, o țară dezbinată de la vlădică până la opincă. Trei interviuri cât o dovadă – VIDEO


 

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO