Mergi direct la conținut »
Oana Zăvoranu, bătută de actrița Tamara Buciucianu-Botez. “O obraznică și o hoață ești!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Zăvoranu, bătută de actrița Tamara Buciucianu-Botez. “O obraznică și o hoață ești!”

Oana Zăvoranu, bătută de actrița Tamara Buciucianu-Botez. “O obraznică și o hoață ești!”

Oana Zăvoranu, bătută de actrița Tamara Buciucianu-Botez. Totul a pornit de la un cireș pe care aceasta îl avea în curte, iar vedeta vroia să ia cireșe din el. Bruneta își amintește amuzată de perioada când era copil.

Toată lumea o cataloghează pe Oana Zăvoranu ca fiind extrem de cheltuitoare atunci când vine vorba de propriile plăceri, că nu se uită la bani atunci când i se pune în cap să facă anumite lucruri și că este mână largă în majoritatea zilelor din an. Ei bine, în ultimele luni, Oana Zăvoranu a devenit chibzuită cu banii.

„În capătul străzii mele stă Tamara Buciucianu-Botez și are un cireș delicios, pe care îl avea și în copilăria mea. Ei bine, mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele. Mă alerga și mă bătea cu umbrela sau cu bastonul, depinde ce avea la îndemână. Pentru două cireșe am luat o bătaie cu umbrela soră cu moartea. Dar nici eu nu tăceam. I-am zis odată: ‘Nu-ți ajung cireșele? Le iau și eu pe alea de pe jos! Și atunci mai rău mi-am luat-o. ‘O obraznică și o hoață ești! Ce dacă sunt pe jos? Sunt ale mele!, așa îmi zicea și mă alerga”, a spus Oana Zăvornu pentru Unica.ro.

Citește și

VIDEO/ Paul Brummell, ambasador al Regatului Unit, a făcut un tur de rămas bun prin Bucureşti. A cântat din Phoenix şi a mărturisit: s-a îngrășat în România!

 

Close
Închide
  Close