Toată lumea o cataloghează pe Oana Zăvoranu ca fiind extrem de cheltuitoare atunci când vine vorba de propriile plăceri, că nu se uită la bani atunci când i se pune în cap să facă anumite lucruri și că este mână largă în majoritatea zilelor din an. Ei bine, în ultimele luni, Oana Zăvoranu a devenit chibzuită cu banii.

„În capătul străzii mele stă Tamara Buciucianu-Botez și are un cireș delicios, pe care îl avea și în copilăria mea. Ei bine, mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele. Mă alerga și mă bătea cu umbrela sau cu bastonul, depinde ce avea la îndemână. Pentru două cireșe am luat o bătaie cu umbrela soră cu moartea. Dar nici eu nu tăceam. I-am zis odată: ‘Nu-ți ajung cireșele? Le iau și eu pe alea de pe jos! Și atunci mai rău mi-am luat-o. ‘O obraznică și o hoață ești! Ce dacă sunt pe jos? Sunt ale mele!, așa îmi zicea și mă alerga”, a spus Oana Zăvornu pentru Unica.ro.

Citește și

VIDEO/ Paul Brummell, ambasador al Regatului Unit, a făcut un tur de rămas bun prin Bucureşti. A cântat din Phoenix şi a mărturisit: s-a îngrășat în România!