Mergi direct la conținut »
Oana Zăvoranu dă 1.000 de euro cui îi găsește pisica. Bani în mână
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Zăvoranu dă 1.000 de euro cui îi găsește pisica. Bani în mână

Oana Zăvoranu dă 1.000 de euro cui îi găsește pisica. Bani în mână

Oana Zăvoranu este disperată. Vedeta a pierdut una dintre pisicuțe, iar recompensa pe care o oferă pentru găsirea acesteia este mai mult decât generoasă.

De Dana Aramă,

Oana Zăvoranu, care cu ani în urmă a făcut furori în telenovelele în care a jucat, este mare iubitoare de animale. Zilele acestea, ea și-a pierdut una dintre pisici. Este vorba de Riri.

Oana Zăvoranu a apelat la ajutorul fanilor ei de pe rețelele de socializare pentru a-și găsi pisicuța. iar recompensa pe care o oferă vedeta este mai mult decât generoasă. Ea a anunțat că dă 1.000 de euro bani în mână celui care îi găsește felina.

„Am pierdut-o pe RIRI în această seară în jurul orelor 19:00 pe Strada Andrei Mureșanu Nr. 20 , zona Dorobanți
Răspunde la numele de RIRI, este fetiță, este gri închis, slăbuță, în jur de 4 luni jumate , are o zgărduță ROZ cu puțin alb la gât ,e speriată acum, rasa Albastru De Rusia ! Este sufletul meu !♥️”, a explicat Oana Zăvoranu, care de-a lungul anilor a rămas însărcinată de patru ori.

 „GĂSITORULUI LUI RIRI RECOMPENSA DE 1000€ ! ???
 BANI ÎN MÂNĂ !
 ROG SERIOZITATE MAXIMĂ!
 ☎️: 0729.911.310
 Este rasă ALBASTRU DE RUSIA, în jur de patru luni jumate, slăbuță, răspunde la numele de RIRI, cenușiu închis, cu o zgărduță roz în jurul gâtului! (în poza asta era cu două luni mai micuță).
 Vă rog nu o țineți dacă o găsiți… nu puteți să o iubiți mai mult că mine, și nici ea nu poate fi fericită cu nimeni cum este  ACASĂ LA EA !
 O așteptăm, vă rugăm faceți o faptă bună și aduceți acasă un copil pierdut, la niște părinți îndurerați și disperați!???
 #mammasgirl #riri #love #mybabygirl #oanazavoranu”, a mai spus vedeta.


Citește și: REPORTAJ VIDEO. Preotul care ține slujbele în tăcere. A transformat biserica într-un lăcaș pentru persoane cu nevoi speciale


 

Close
Închide
  Close