Mergi direct la conținut »
Oana Zăvoranu reacționează după violențele din Piața Victoriei. “Se luptă Lumina cu Întunericul. Mă voi ține departe de golani”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Zăvoranu reacționează după violențele din Piața Victoriei. “Se luptă Lumina cu Întunericul. Mă voi ține departe de golani”

Oana Zăvoranu reacționează după violențele din Piața Victoriei. “Se luptă Lumina cu Întunericul. Mă voi ține departe de golani”

Oana Zăvoranu reacționează după violențele din Piața Victoriei. Vedeta a postat pe contul de Facebook un mesaj, în care explică de ce nu a mers în mijlocul mulțimii ce s-au adunat vineri seara, 10 august în fața Guvernului.

“ Mă feresc să mă duc în piața Victoriei….( și nu ma duc nu pentru că sunt lașă sau slabă), cum m-am ferit vreodată să intru și în politică, deși Vadim și altii, au vrut sa o faca cu orice pret….si am stiut de ce nu am  făcut-o, și nu o fac, și bine fac că nu accept nimic…Rămân asta care sunt, în ciuda avantajelor enorme pe care le-as fi avut, sau le pot avea în schimb…..M-am ținut și mă voi ține departe de golani…. În ultimul timp, încerc să pun rațiunea înaintea impulsurilor și sentimentelor de orice fel…uneori îmi iese ? Se luptă Lumina cu Întunericul…și o să învinga Lumina, dar greu…
Love, Oana ?” , a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare.

O echipă a televiziunii de stat din Austria a fost bătută de jandarmi, în timpul violențelor din Piața Victoriei. Jurnaliștii transmiteau în direct, când jandarmii au atacat protestatarii violenți din apropiere. Bătaia primită de jurnaliștii străini a stârnit atenția și cancelarului austriac, care condamnă violențele petrecute centrul capitalei.

Citește și

Război de stradă între jandarmi și huligani, în Piața Victoriei. 452 de persoane rănite / VIDEO&FOTO

Close
Închide
  Close