De Denisa Macovei,

Apetitul pentru sporturi extreme i l-a trezit Otnielei experiența „Supraviețuitorul” – a fost unul dintre concurenții înscriși în show-ul desfășurat în Filipine și transmis la PRO TV în 2016. De atunci, a bifat multe experiențe care i-au pompat adrenalină în vene, însă abia recent și-a făcut curaj să sară cu parașuta. Așa a descoperit că-i place la înălțime.

„Am avut ceva emoții, dar în avion, când am ajuns pe margine și mi-a zis instructorul că sărim – de fapt, m-a împins, că nu aș fi sărit -… sentimentul ăla de cădere nu se compară cu nici o altă senzație pe care am trăit-o până acum!”, ne-a povestit Otniela.

Tânăra chiar a devenit dependentă de starea de euforie dată de saltul cu parașuta și ar fi sărit „pe bandă rulantă”, dar i-a pus frână instructorul: „Am sărit de două ori într-o zi, de la 4.000 de metri, și aș fi sărit și a treia oară, dar mi-a zis instructorul : «Măi fetiță, este pentru prima oară. De 3 ori să sari? Dacă pățești ceva?». Am înțeles că nu prea se întâmplă să vină cineva și să vrea și a doua oară, adică în aceeași zi, așa că mi-au propus să vin să fac cursuri, dar nu mă tentează”.

Următoarea provocare: Everest

După ce a trăit senzația saltului în tandem de la 4.000 de metri, Otniela Sandu vrea să ajungă la peste 8.000 de metri. Mai exact, la 8.848 de metri, câți măsoară Everestul!

„Următorul pas ar fi să ajung pe vârful Munților Himalaya. Îmi plac sporturile extreme și vreau să testez cât mai multe. Tata îmi spune tot timpul că eu sunt băiețelul pe care l-a dorit, dar cu chip de fată”, ne-a povestit spus ea.

VIDEO: Bogdan Sorocan

Citeşte şi:

„Te vom găsi oriunde!”. Trupele cecene ale morții bântuie Europa

Țiriac este, în continuare, cel mai bogat tenismen din istorie. Are o avere mai mare decât Federer, Djokovici, Nadal și Sharapova la un loc

Ce român este celebru în orașul în care s-a născut Iisus. Șlagărele românești sunt folosite de comercianții arabi pentru a vinde icoane și cruci pelerinilor

Tragedie uriașă: S-a aflat cine se mai afla in elicopterul care i-a adus sfarsitul lui Kobe Bryant si fiicei lui
GSP.RO

Tragedie uriașă: S-a aflat cine se mai afla in elicopterul care i-a adus sfarsitul lui Kobe Bryant si fiicei lui

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu