MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2019 20:31

FOTO | Pamela din Dallas a ajuns la 69 de ani. Incredibil cum arată Victoria Principal

Distribuie

Victoria Principal, actrița care a interpretat rolul Pamelei în serialul Dallas, a împlinit pe 3 ianuarie 69 de ani, dar oricine ar vedea-o nu-i dă anii din buletin.

Retrasă de mai mulți ani din fața camerelor de filmare, Victoria s-a mutat la o fermă din Arizona unde îngrijește animale.

În 2001, Victoria a apărut în ultimul ei serial, ”titanii” după care s-a retras din lumea cinematografiei și s-a dedicat mai multor afaceri.

Din anul 2012, Principal a dezvoltat o fermă în afara Los Angeles-ului, California, unde salvează și reabilitează animalele.

„Am salvat și reabilitat animale care au fost neglijate și abuzate, care au nevoie de îngrijire medicală, răbdare și iubire pentru a se recupera fizic, emoțional și spiritual. Aceasta nu este o organizație caritabilă, ci mai degrabă ceva la care am visat. Ele rămân să trăiască cu mine pentru tot restul vieții lor”, a declarat fosta actriță.

În timp ce Victoria se ocupă de animalele ei, partenerul său din Dallas, actorul Patrick Duffy, cel care l-a jucat pe Bobby Ewing a apărut într-un rol episodic într-o serie realizată de ABC, iar fanii au rămas fără cuvinte când l-au văzut.


Citește și: Doctorul împins de sărăcie să servească la mese! Povestea tristă a unui medic care a fugit din Venezuela


 

Comentarii