Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Paraziții au ratat un concert în Germania din cauza lui Cheloo. A dat vina pe probleme personale, dar altu-i adevărul!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Paraziții au ratat un concert în Germania din cauza lui Cheloo. A dat vina pe probleme personale, dar altu-i adevărul!

Paraziții au ratat un concert în Germania din cauza lui Cheloo. Artistul, care, deși a avut problemele cu legea, are contracte peste hotare pe bandă rulantă, a lipsit la unul dintre cele 5 spectacole programate cu trupa lui, invocând probleme personale.

De Petre Dobrescu,

La aproximativ un an de când a fost cercetat pentru consum de droguri, Cheloo se bucură de ceva realizări pe plan profesional. A fost cooptat în proiecte TV importante și nu duce lipsă de joburi. Iar problemele avute cu legea nu-l împiedică să iasă peste hotare.

Paraziții au ratat un concert în Germania din cauza lui Cheloo

El face bani frumoși cu trupa Paraziții, iar cererile venite din afară sunt din ce în ce mai multe. Cheloo o duce, de fapt, așa de bine, că și-a permis să anuleze un concert la Munchen, în localul “Drehbar”, programat pentru azi, 9 martie. El a invocat motive personale și a căutat soluții cu organizatorii, pentru reprogramarea spectacolului. În realitate, ce l-a împiedicat pe Cheloo să ajungă în Germania este noul show în juriul căruia a fost cooptat: “Final Four – Cei patru”. Concursul de talente vocale e în plină  pregătire la Antena 1 și a fost nevoie de prezența lui aici.

Cum biletele la concertul din Munchen se vânduseră ca pâinea caldă, spectacolul n-a fost anulat, dar Paraziții au fost înlocuiți cu o altă trupă de gen, mai precis cu La Familia, care s-a reunit recent, după o pauză mai lungă. Fanii lui Cheloo & Co. care nu vor să participe la spectacolul celeilalte trupe își vor primi înapoi banii pe bilete.

“Indisponibili” pentru Munchen, Paraziții vor fi apți, la doar o zi după, 10 martie, pentru concertul din Viena! Acolo va ajunge și Cheloo, iar șase zile mai târziu, pe 16 martie, acesta va concerta cu trupa sa la Aarhus. Pe 17 martie, Paraziții se vor afla în Copenhaga și vor încheia Turul Europei cu un concert la Manchester…


EXCLUSIV/ Gianina Corondan vizitează fabrici și uzine pentru noul ei proiect

Close
Închide
  Close