MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO/ Paula Chirilă e o mamă drastică, nici nu vrea să audă de telefon mobil pentru copil. ”Nu punem căruța înaintea cailor!”

Distribuie

În ziua de azi, mulți copii au telefoane mobile chiar înainte de a merge la școală. Paula Chirilă este drastică din acest punct de vedere. Actrița nici nu ia în calcul să-i cumpere Carlei, fetița ei de 8 ani, un telefon mobil.

Paula Chirilă este drastică cu fiica ei

Deși e atrasă de gadget-uri și de tot ce înseamnă tehnologie, fiica Paulei Chirilă are acces limitat la telefonul mobil. Mama ei este de părere că la cei 8 ani nu trebuie să stea cu ochii lipiți în telefon și tabletă, ci să facă cât mai multă mișcare. Totuși, Carla speră că va veni ziua în care va avea propriul telefon mobil pentru a se putea filma în voie.

„Vreau să mă fac IT-istă. Fac Musicaly (n.r. o aplicație prin care se filmează făcând playback). Nu am telefon, fac cu telefonul de serviciu al lui mami. Am rugat-o să-mi ia un telefon, dar…”, ne-a povestit micuța.

Cu toate rugămințile, atât ale Carlei, dar și ale noastre, Paula nu s-a lăsat convinsă.

„O să se întâmple de un 1 iunie, dar peste mai mulți ani. Acum are 8 ani, trebuie să stea cumințică, să se joace cu jucăriile adaptate vârstei ei. O mai las și pe telefon evident, dar nu îi cumpăr telefon. Nu punem căruța înaintea cailor. Toate la timpul lor. Nu cred în promisiunile ei. A promis multe lucruri și deja nu mai am încredere în ea. S-a resemnat pentru că știe că e adevărat, nu-i zic prostii și nu o cert niciodată degeaba”.

Paula Chirilă este drastică cu fiica ei

Paula Chirilă este o mamă drastică, dar constructivă!

Ca orice părinte care dorește doar binele copilului său, Paula știe că nu-i poate interzice deloc accesul la internet și la smartphone-uri, așa că încearcă cumva să îmbine lucrurile.

Astfel că, o lasă pe fiica ei să urmărească videoclipuri pe YouTube, pentru că de acolo învață coregrafii de dans. „Ea singură dansează acasă. Se uită pe YouTube la tot felul de dansatori sau pe Musicaly și repetă ore în șir. N-am dat-o la dans. Am dat-o la tenis. Aș vrea să o duc și la dans, dar numai că în perioada asta chiar nu am timp, sunt mega aglomerată, iar buni nu iese foarte mult din casă că obosește, e un om în vârstă. Dacă mă mai încarc și cu dans când mai face teme?”, ne-a mai spus actrița.

VIDEO: Bogdan Sorocan

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/Borcea s-a îmbogățit în închisoare. Culmea afacerilor: A vândut gaz lichefiat până și Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost închis

Citește mai multe despre activitati și Telefon pe Libertatea.

Comentarii