MENIU CAUTĂ
19 Apr. 2012 13:09 , de Geo Berciu

Pe ultima sută de metri! Dosarul Huidu se află în fază avansată de soluţionare

Distribuie

Aceştia au adăugat în comunicare că părţile din dosar nu au formulat obiecţiuni, însă una din părţi "a solicitat lămuriri suplimentare în raport de concluziile conform cărora «autoturismul nu a derapat»".
Avocaţii lui Şerban Huidu vor să demonstreze că vedeta TV a derapat

„Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au transmis Institutului de Expertize Criminalistice solicitarea prin care expertul parte a cerut lămuriri suplimentare în legătură cu împrejurările producerii accidentului rutier, având în vedere concluziile din expertiză potrivit cărora «autoturismul nu a derapat»”. Urmează ca Institutul de Expertize Criminalistice să formuleze punctul de vedere în raport cu precizările solicitate într-un termen rezonabil”, se precizează în comunicatul citat.

Expertiza a stabilit, totodată, că Huidu era apt să conducă maşina.
Concluzia expertizei psihiatrice: Șerban Huidu era apt să conducă în momentul accidentului soldat cu trei morți

Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului, maşina condusă de realizatorul TV Şerban Huidu, care era apt să conducă, rula cu 87 de kilometri la oră, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 de kilometri la oră, şi a intrat total pe contrasens.

Urmărirea penală faţă de realizatorul TV Şerban Huidu a fost începută în 18 octombrie 2011 de procurorii Parchetului Judecătoriei Braşov. Fostul realizator TV este acuzat de uciderea din culpă a trei persoane după ce, în 16 octombrie 2011, în timp ce mergea pe DN1 spre Braşov, la ieşirea din localitatea Timişul de Sus – într-o zonă în care sunt curbe şi viteza legală este de 50 de kilometri la oră – a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit o Dacia Logan în care se aflau cele trei victime.

Citește mai multe despre Șerban Huidu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii