MENIU CAUTĂ
08 Mai. 2018 10:58

Persoana care îi este alături de 15 ani Andreei Bălan. A fost lângă ea în cele mai grele momente

Distribuie

În viața Andreei Bălan există o persoană care stă alături de ea de 15 ani. Este una dintre dansatoarele sale.

Cântăreața Andreea Bălan a postat pe vlog-ul ei un material despre una dintre persoanele care o cunoaște foarte bine. Este vorba de Cristina, una dintre dansatoarele ei, care îi este alături de 15 ani.

Artista a luat-o la întrebări pe  Cristina referitor la modul cum a rezistat aceasta alături de ea atâta timp.

„Erai un copil care suferea, și de fapt asta m-a atras pe mine. te-am simțit. Sufereai și am știut tot timpul ce se întâmplă în familia ta. te-am ajutat… dar n-am fost alături de tine mereu? Când ai avut probleme cu tatăl tău, cu iubiții”, spune Cristina, dansatoarea Andreei Bălan.

„O sunam noaptea și îi spuneam: „Ia uite ce mi-a făcut””, a completat-o Andreea Bălan.

„Ai evoluat și ești omul pe care îl vedem cu toții acum. Și care s-a dezvoltat și nu mai suferă”, adaugă Cristina.

„Nu mai sufăr cum sufeream înainte. Și sunt mai diplomată. Nu mai țip, nu mai urlu….u vreau să-și mulțumesc că ai fost lângă mine în cele mai grele momente. A fost lângă mine în cele mai grele momente: când m-am despărțit de… răposatul, când m-am certat cu impresarii nebuni, când nu mai știu ce scandaluri au fost, au apărut și  s-au dus. A fost lângă mine tot timpul în cei 15 ani. Este o relație care, deși trece timpul peste ea, noi ne simțim la fel de aproape, chiar dacă nu vorbim. Suntem la fel, lucrurile nu se schimbă. Și ceva ne leagă mai mult decât dansul, mai mult decât muzica. Ne leagă… cel mai mult mă supăr pe ea când se întâmplă ceva în trupă sau se greșește. Eu nu vreau ca tu să greșești pentru că tu ești parte din mine. Eu simt că tu faci parte din mine, din brandul meu, din imaginea mea, din sufletul meu. Și atunci vrea ca tu să nu greșești, să fi perfectă lângă mine. În anii aceștia, cred că pe ea am certat-o cel mai mult, pe ea am dat-o afară, pe ea am primit-o înapoi. Față de ea am avut cele mai multe pretenții. Îți mulțumesc pentru toți cei 15 ani cât ai stat lângă mine… Ea a fost lângă mine și în perioada în care mai aveam conflicte cu tata. Ea știa, vedea… mă susținea, era alături de mine. Ea a fost de la început până în prezent, știe tot despre mine”, spune  Andreea Bălan.

Andreea Bălan este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era adolescentă și cânta alături de Andreea Antonescu în trupa Andre. După destrămarea formației, artista a urmat o carieră solo de succes. În plan personal, Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea, cu care are o fetiță, Ella.


Citește și: VIDEO/Amintiri din vremuri de război: foamete, bombardamente și frică. Cum au fost evacuați oamenii din Timișești


 

Citește mai multe despre dansatoare pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii