MENIU CAUTĂ

Pictorial incendiar cu noua iubită a lui Irinel Columbeanu. Cum arată sumar îmbrăcată | FOTO & VIDEO

Distribuie

Nouă iubită a omului de afaceri Irinel Columbeanu a pozat sumar îmbrăcată chiar în vila pe care magnatul o are la Izvorani.
Omul de afaceri Irinel Columbeanu are o nouă iubită, Oana Cojocaru, alături de care s-a afișat la diverse evenimente mondene în ultima vreme.

Oana Cojocarul este o tânără de 21 de ani, care este fotomodel și studentă. Înzestratată de la Mama Natură cu un trup cu forme foarte bine conturate, oana Cojocaru și l-a expus în costum de baie chiar în vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu.

Oana Cojocaru a realizat o ședință foto în casa omului de afaceri, care a fost extrem de grijuliu și a ajutat echipa care s-a ocupat de ședința foto a tinerei sale iubite.

Oana Cojocaru a pozat în în rochii vaporoase, de seară, dar și în costum de baie. Tânăra a pozat în diferite ipostaze care i-au scos în evidență formele. Despre noua iubită a lui Irinel Colmbeanu mulți spun că ar semăna cu fosta sa soție.


Pictorialul a fost realizat de fotograful de modă Alexandru zainea, cel care a postat pe youtube și o înregistrare de la pregătirea ședinței foto a iubitei lui Irinel Columbeanu la vila de la Izvorani.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica GaborDin mariajul omului de afaceri cu Monica Gabor a rezultat o fetiță, Irina.


Citește și: EXPERIMENT / Cât timp stă blocat un şofer pe Şoseaua de Centură a Bucureştiului – VIDEO


 

Citește mai multe despre oana cojocaru și costum de baie pe Libertatea.

Comentarii