MENIU CAUTĂ

PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | Băieţii lansează videoclipul piesei „Dragostea în lanţuri”

Distribuie

Toate aceste se intampla in primul videoclip al trupei Baietii, realizat pentru piesa lor de debut ”Dragoste in lanturi” care se poate auzi la radio si se bucura deja de numeroase aprecieri.
Despre videoclip, Andy si Razvan au declarat entuziasmati: ”A fost super la filmari, nu s-au simtit cele 24 de ore de munca, au trecut cam repede, ne-a placut la nebunie. Dorian si Liviu sunt foarte tari, le multumim ca sunt alaturi de noi. Am ras  mult cu Dorian la filmari la sala, iar cu Liviu a fost hilar pentru ca a trebuit sa il palmuiasca pe Alecu si ne rugam sa nu iasa din prima, sa mai ”tragem” scena de cateva ori, dar din fericire pentru el nu a fost nevoie. Pe scurt ne-a placut foarte mult, mai vrem.”
Alecu a adaugat: ”A fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea. M-am distrat de minune alaturi de o echipa super frumoasa si profesionista.”
”Dragoste in lanturi” este compusa de Liviu Varciu si Stereomilk, iar regia si DOP-ul sunt semnate de Bogdan Paun, respectiv Alexandru Muresan (impreuna NGM Media). Machiajul si coafurile au fost asigurate de Angelic Studio, iar vestimentatia a fost oferita de Holy Fashion.

Comentarii