MENIU CAUTĂ

PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | Daniel Iordăchioae și What’s UP lansează un single „Pe Furiș”

Distribuie

Daniel a marturist ca a colectionat numeroase amintiri frumoase realizate „pe furis”.
„In primul rand ca adolescent, am facut pe furis toate lucrurile interzise si la care ravneam… prima tigara, prima bere, primul amor, prima bataie (voita), prima pereche de blugi pe care mi-o doream si n-aveam parte de ea ca „mai aveam inca 3 perechi acasa”…Pana si declaratiile astea le dau pe furis, ca nu stiu daca sunt de acord cu ele”, a declarat artistul glumind.
What’s UP si-a amintit amuzat de o intamplare savarsita „pe furis”: „Cand eram mic imi placeau foarte tare cartofii prajiti, dar nu avem voie sa folosesc cutitul si nici aragazul. Tin minte ca m-am dus pe furis in bucatarie si m-am pus pe taiat. Cand sa-i pun pe foc, m-a prins mama… Continuarea cred ca o stiti!”
Videoclipul a carui regie e semnata de Anthony Icuagu are in prim-plan doi tineri care se regasesc unul pe altul „pe furis”. Filmarile au reprezentat o ocazie numai buna de distractie pentru cei doi artisti, dar si pentru echipa de productie.
Despre colaborarea in premiera cu What’s UP, Daniel a marturisit: „Colaborarea cu Whatsy a fost si sper ca va continua sa fie super ok, haioasa, relaxata si plina de invataminte pentru amandoi. Este un artist intr-adevar, spontan, creativ si zapacit!
What’s UP a adaugat: „Pe furis este o piesa la care am lucrat cu drag, la fel ca in orice alt proiect in care ma implic, iar Daniel este cel mai cool artist al generatiei de aur. Sper ca piesa sa ajunga direct in inimile voastre”.

Comentarii