Mergi direct la conținut »
Premiera show-ului “Falsez pentru tine”, de la Pro tv, a fost amânată
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Premiera show-ului “Falsez pentru tine”, de la Pro tv, a fost amânată

Premiera show-ului “Falsez pentru tine”, de la Pro tv, a fost amânată

Duminica aceasta, 4 noiembrie de la ora 20:00, PRO TV va difuza filmul Parker și nu show-ul "Falsez pentru tine",  care va fi lansat la o altă dată, potrivit anunțului făcut de producători.

În fiecare săptămână, Falsez pentru tine pune sub semnul întrebării abilitatea unui cântăreț celebru din România de a descoperi dacă cineva cântă sau falsează, folosindu-se doar de intuiție.

Ca un adevărat detectiv, în fiecare rundă, invitatul special va trebui să descopere care dintre cei 8 concurenți aflați pe scenă spune adevărul și care minte. Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet de excepție format din concurentul finalist și cântărețul celebru. Dacă nu, se vor amuza de o performanță deloc reușită între artist și farsor. Concurentul care reușește să-l păcălească pe invitat și ajunge în finală fără să cânte pleacă acasă cu un premiu de 10.000 de lei, iar dacă finalistul este un bun cântăreț, atunci câștigă un single semnat HaHaHa Production.

‘Veți vedea un show cu multă distracție, în care nu vocile sunt importante, ci capacitatea invitatului de a intui cine spune adevărul și cine nu. Sunt convins că oamenii se vor uita la Falsez pentru tine, nu pentru că sunt eu prezentator sau pentru că am patru consilieri speciali, ci pentru că este primul show în care nu căutăm vocea, ci concurentul care încearcă să și-o ascundă cel mai bine.’, spune Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii.

Citește și

FOTO&VIDEO / Marșul chitarelor, pe muzica durerii. Sute de oameni au adus un omagiu celor care au murit în Colectiv. Părinții și-au înnăbușit durerea: „Vrem să se facă dreptate”

Close
Închide
  Close