Mergi direct la conținut »
Prima și marea dragoste a lui Dani Oțil. N-a fost Mihaela Rădulescu, ci O frumoasă fată pe nume Oana | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Prima și marea dragoste a lui Dani Oțil. N-a fost Mihaela Rădulescu, ci O frumoasă fată pe nume Oana | FOTO

Cea mai de notorietate poveste de dragoste pe care a trăit-o Dani Oțil este cea cu Mihaela Rădulescu, însă marea lui dragoste și prima a fost o tânără pe nume Oana.

De Dana Aramă,

De-a lungul timpului, relația dintre prezentatorul de televiziune Dani Oțil și vedeta Mihaela Rădulescu a făcut să curgă multă cerneală. Formau un cuplu frumos, dar povestea lor de dragoste n-a durat până la adânci bătrânețe.

Însă, despre femeile din viața lui Dani Oțil, care este coleg de emisiune la Antena 1 cu Răzvan Simion, nu se cunosc prea multe detalii.

Cu toate acestea, se spune că prima și marea lui dragoste nu a fost nicidecum Mihaela Rădulescu, ci o tânără care se numește Oana Vădeanu.

S-au cunoscut în 1998, la Ti­mi­şoa­ra, imediat după ce Dani a venit aici să studieze Ştiinţele Economice. Ea, frumoasă, cu şase ani mai mare, el in­te­ligent, haios. S-au plăcut din primul moment şi s-au îndrăgostit imediat u­nul de celălalt, iar din a­cel mo­ment, timp de şap­te ani, au fost a­proa­pe ne­des­păr­ţiţi.

Au ajuns să lu­creze împreună la Ra­dio Vest, în Timişoara: ea la de­partamentul marke­ting, iar el ca DJ.

Relaţia dintre Dani şi Oana a început să se strice în 2004, când actuala vedetă a Antenei 1 a obţinut, prin intermediul Ja­nei Gheorghiu, un contract în Bucureşti, la Naţional FM, îm­preună cu prietenul său, Răz­van Simion. Oana ar fi preferat să rămână la Timişoara şi să-şi întemeieze o familie cu Dani, însă, de dragul acestuia, a lăsat totul şi a venit în Capitală. Nu a fost, însă, suficient pentru a salva relaţia, astfel că s-au separat în anul 2005.

Ulterior, Oana a plecat la Rio de Janeiro, acolo unde l-a cunoscut pe Vil, un bărbat mai în vârstă ca ea și cu copii, cu care s-a căsătorit în ziua de Crăciun și cu care, la scurt timp, a făcut o fetiță, Anais.


Citește și: EXCLUSIV/Irinel Columbeanu și Mr. Pink și-au strâns mâna. Pact peste Ocean pentru micuța Irina!


 

Close
Închide
  Close