Mergi direct la conținut »
Primul mesaj al lui Demi Lovato după supradoza care aproape a ucis-o
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Primul mesaj al lui Demi Lovato după supradoza care aproape a ucis-o

Primul mesaj al lui Demi Lovato după supradoza care aproape a ucis-o

Cântăreața Demi Lovato le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat în primul mesaj postat de vedetă după supradoza care aproape a ucis-o. În urmă cu două săptămâni, vedeta a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost găsită inconștientă în casa sa din Los Angeles.

Demi Lovato a vorbit pentru prima oară despre problemele cu care s-a confruntat recent, după ce a fost la un pas de moarte. Vedeta a ajuns în stare critică la spital, după ce a luat o supradoză. Problemele cântăreței cu substanțele interzise nu sunt tocmai o noutate. Aceasta a recunoscut în public că a fost dependentă de alcool și droguri, iar recent a lansat o melodie în care a mărturisit că a recidivat.

Acum, vedeta în vârstă de 25 de ani a publicat un mesaj pe Instagram, în care le-a spus fanilor că este hotărâtă să scape de dependență.

„Am vorbit întotdeauna deschis despre lupta mea cu dependența. Ce am învățat acum este că boala aceasta nu dispare și nu se estompează în timp. Este un lucru pe care trebuie să încerc să îl depășesc, pentru că nu am făcut-o încă.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine și încă în viață. Le sunt recunoscătoare fanilor mei pentru tot sprijinul și iubirea pe care mi-au arătat-o în ultima săptămână. Gândurile voastre pozitive mă ajută în aceste momente dificile.

Vreau să le mulțumesc familiei, echipei mele și medicilor de la Cedars-Sinai, care mi-au fost alături în tot acest timp. Fără ei nu aș mai fi putut scrie acum această scrisoare.

Am nevoie de timp să mă vindec și să mă reabilitez. Nu voi uita niciodată dragostea voastră și abia aștept ziua în care să pot spune că am depășit aceste momente”, a transmis Demi Lovato.

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte
Recomandări

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte

În urmă cu două săptămâni, Demi Lovato a fost găsită inconștientă în casa sa din Los Angeles. Paramedicii care au sosit să o salveze au tratat-o cu Narcan, un medicament folosit pentru a ameliora simptomele supradozelor.

Artista a rămas internată la spitalul Cedars-Sinai, deoarece a suferit unele complicații din cauza supradozei, printre care se numără greață, amețeli și dureri puternice de cap.

Citește și:

Geniul Guvernului Dăncilă: în plină amenințare a pestei, a ordonat eliminarea inspecției veterinare din primăvară, economisind 6 milioane de euro și pierzând aproape un miliard!

Close
Închide
  Close