Mergi direct la conținut »
Demi Lovato va urma un tratament de dezintoxicare, după externarea din spital
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Demi Lovato va urma un tratament de dezintoxicare, după externarea din spital

Demi Lovato va urma un tratament de dezintoxicare, după externarea din spital

Demi Lovato va urma un tratament de dezintoxicare, după externarea din spital. Surse din anturajul vedetei spitalizate în urma unei supradoze au declarat presei că acesta ar vrea să urmeze recuperarea departe de Los Angeles.

Demi Lovato este în continuare internată, după ce marţi a fost găsită inconştientă în casă, în urma unei supradoze. Vedeta a refuzat până acum să spună ce substanţă a consumat, infirmând în acelaşi timp informaţiile iniţiale, care vorbeau despre o supradoză de heroină. Artista se recuperează în spital, iar după externare va urma un tratament de dezintoxicare. Surse din anturajul acesteia au spus că vedeta vrea să urmeze tratamentul cât mai departe de Los Angeles, pentru a nu mai fi aproape de „tentaţiile” din acest oraş, scrie The Sun.

Familia o încurajează pe Demi să apeleze la Mike Byer, cel care a ajutat-o în trecut pe vedeta să treacă peste dependenţă, însă artista a refuzat acest lucru. Ea l-a concediat pe Byer luna trecută, acuzându-l că a trădat-o. „Ea şi Mike au fost foarte apropiaţi, însă în ultimele luni au tot fost probleme”, a declarat presei o apropiată a artistei.

Aceeaşi sursă a mai spus că Demi va avea nevoie de câteva săptămâni de tratament de dezintoxicare şi de o intensă terapie, pentru a-şi reveni.

Demi Lovato este susţinută de fani din întreaga lume şi de artişti, care au transmis mesaje de încurajare prin intermediul reţelelor de socializare. Vestea că vedeta a ajuns la spital în urma unei supradoze a luat prin surprindere pe toată lumea, în condiţiile în care se ştia că aceasta reuşise să scape de dependenţa de droguri, cu care s-a luptat timp de mai mulţi ani.

Pe de altă parte, în urmă cu câteva săptămâni, Demi a lansat melodia „Sober”, în care recunoştea că problemele ei cu substanţele interzise au recidivat.

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre „Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia
Recomandări

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre „Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia

Marţi, paramedicii au găsit-o în stare de inconştienţă şi i-au aplicat de urgenţă un tratament care i-a salvat viaţa. În noaptea dinaintea incidentul, Demi a petrecut într-un bar ziua de naștere a uneia dintre dansatoarele sale, a scris joi presa de peste Ocean. De asemenea, potrivit presei, o asistentă medicală ar fi spus poliției că metamfetamina este substanța din cauza căreia Demi Lovato ar fi suferit o supradoză.


CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV/ Trupa Trident ”s-a reunit” în restaurantul lui Dani Oțil! Trei ore de ”bârfe” și o propunere …constructivă!

Close
Închide
  Close