MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Raluka prezintă „Interviurile Libertatea”. Artista este moderator pentru o zi, iar cel luat la întrebări este bunul ei prieten, Liviu Teodorescu

Distribuie

Cântăreața Raluka prezintă "Interviurile Libertatea LIVE"! Artista nu și-a început cariera în jurnalism, ci a acceptat propunerea venită din partea redactorului Denisa Macovei, aceea de a face schimb de experiență. Astfel că în timp ce redactorul Libertatea a intrat în pielea artistei și a luat cu asalt studioul ei de înregistrări, Raluka i-a luat locul de la moderarea emisiunii "Interviurile Libertatea".

Raluka prezintă

Raluka va respecta în tocmai tot protocolul unei emisiuni și, fără niciun fel de ajutor, va încerca să modereze întreaga emisiune și să scoată cele mai drăguțe răspunsuri de la invitatul ei, Liviu Teodorescu.

Raluka prezintă „Interviurile Libertatea”

Chiar dacă se cunosc de ani buni, cu siguranță Raluka și Liviu Teodorescu se vor descoperi unul pe celălalt cu ocazia acestui schimb de experiență. Se prea poate ca artista să-l determine chiar să povestească mai multe din viața lui personală, viață pe care încearcă să o țină cât mai departe de ochii curioșilor.


Florin Busuioc a suferit un infarct pe scenă și a fost resuscitat de trei ori! Care este starea actorului, după operație

Citește mai multe despre inetrviurile libertatea pe Libertatea.

Comentarii