Mergi direct la conținut »
Răzvan Popescu a slăbit 30 de kilograme. Cum a reușit omul de radio spectaculoasa transformare | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Răzvan Popescu a slăbit 30 de kilograme. Cum a reușit omul de radio spectaculoasa transformare | FOTO

Răzvan Popescu a slăbit 30 de kilograme. Cum a reușit omul de radio spectaculoasa transformare | FOTO

Omul de radio Răzvan Popescu a trecut printr-o transformare uluitoare. Acesta a reușit să slăbească 30 de kilograme, iar schimbarea este remarcabilă.

De Dana Aramă,

 

 
Răzvan Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din țara noastră. Fanii îl pot auzi la radio ZU, acolo unde face echipă cu Flick.
În ultimele luni, Răzvan Popescu a trecut printr-o transformare radicală de look. Cu ajutorul unui regim foarte bine stabilit, acesta a reușit să scape de kilogramele în plus. Până acum, acesta a dat jos 30 de kilograme și arată spectaculos.
Răzvan Popescu a urmat un program special cu ajutorul căruia slăbise 30 de kilograme până la mijlocul septembrie, după cum anunța chiar el.
Dieta la care a apelat Răzvan Popescu şi care a dat cele mai bune rezultate în cazul lui este una proteică, bazată pe asocierea controlată a proteinei per kilogram corp cu cantitatea necesară de legume verzi şi apă, potrivit okmagazine.ro.


Întreg procesul presupune parcurgerea a 4 etape:

1. 3 zile de detoxifiere şi 11 zile de dietă proteică, cu slăbire accelerată (se pot pierde între 3 şi 6 kg);

2. o etapă mai permisivă, în care se va respecta lista de legume şi carne permise, dar se vor introduce treptat şi alte alimente (slăbire mai lentă, dar sănătoasă, 1-1,5 kg/săptămână);

3. revenirea la legumele, carnea şi fructele ce nu au fost permise în primele două etape (stabilizarea greutăţii);

4. etapa de transformare într-un stil de viaţă sănătos.


Citește și: EXCLUSIV / Ion Duduianu a făcut infarct de supărare că i-a fost respinsă eliberarea. Familia i-a făcut priveghe de faraon, cu cort pe stradă și maneliști


 

Close
Închide
  Close