MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2018 11:06

Reacția fostei iubite a lui Connect-R după divorțul acestuia. “Am vorbit cu el“

Distribuie

Reacția fostei iubite a lui Connect-R după divorțul acestuia. Diana Georgescu și artistul au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă în cele din urmă, cei doi nu au mai ajuns în fața altarului, așa cum au plănuit. Chiar și după despărțire, aceștia au rămas în relații bune și au vorbit atunci când au avut ocazia.

”Ştiu ce s-a întâmplat între Connect-R şi Misha, am mai vorbit cu el. Ne repectăm foarte mult unul pe celălalt şi îmi pare rău pentru ce i se întâmplă. Ei ştiu ce este mai bine de făcut pentru binele lor. Noi am rămas în relaţii bune, adică ne-am vorbit întotdeauna frumos, ne-am respectat, dar în momentul ăsta lui nu cred că îi arde de fete, ci de muzică şi de îngrijirea fetiţei. El se concentrează mai mult pe carieră în momentul ăsta şi aşa şi trebuie să facă, pentru a trece peste despărţire”, a spus Diana Georgescu pentru Click.

Connect-R și Misha au divorțat. Artistul a făcut anunțul pe contul de socializare, zilele trecute.  Sătul să mintă că are o familie fericită, artistul a aruncat bomba. Este mai bine de un an de când aceștia s-au despărțit.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Când rolul ajunge să facă parte din viață. Actorul Vlad Ivanov i-a binecuvântat pe muncitorii care asfaltau un drum!

Citește mai multe despre Diana Georgescu și fosta pe Libertatea.

Comentarii