Mergi direct la conținut »
Reacția lui Dorian Popa după ce Instagram și Facebook a picat. A avut sau nu, pierderi financiare. „Nu spunem secretele acum ”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Reacția lui Dorian Popa după ce Instagram și Facebook a picat. A avut sau nu, pierderi financiare. „Nu spunem secretele acum ”

Dorian Popa a avut prima reacție după ce aseară Instagram și Facebook a picat. Fanii l-au întrebat imediat dacă a avut pierderi financiare, în urma problemelor care au durat câteva ore, având în vedere miile de followersi  pe care îi are pe săptămână.

„Nu prea a avut cum să mă afecteze pentru că din fericire noi am fost ieri pe platourile de filmare undeva până pe la 11 noaptea, aşa că am ajuns acasă, am făcut un duş şi am picat direct cu cornul în pernă, cum s-ar spune. Cei care nu sunt pregătiţi de criză, normal că nu vor şti cum să gestioneze situaţia de criză. Pentru mine, un server căzut la Instagram câteva ore nu e decât un pas cu dreptul. Aşa ştim cum să gestionăm, când să postăm, dar nu spunem secretele acum. Creşterea mea este în continuare de 23 de mii de followersi pe săptămână. Deci crizele nu fac decât foarte bine. Hâtz, Johnule”, a spus Dorian Popa la Antena Stars

Citește și

Firea a interzis cutremurul în București! Un mash publicitar uriaș care înfățișa cum ar arăta o clădire după cutremur a fost dat jos la patru zile după ce a fost montat

Close
Închide
  Close